LAND ROVER DEFENDER

UDSTYR OG TILBEHØR

EKSTERIØRPAKKER

Gør din Defender endnu mere personlig med vores forskellige eksteriørpakker.

BRIGHT PACK

Tilføj et strejf af Noble Chrome til din Defender med “skid pans“ for og bag og kølergrilllister og emblemer i Ceres Silver.
BRIGHT PACK
UDVIDET BRIGHT PACK
BLACK PACK
UDVIDET BLACK PACK

UDVENDIGT UDSTYR

Gør Defender til din helt egen Defender.

12 INSPIRERENDE VALG

Du kan vælge mellem 12 farver*, hvor Pangea Green og Gondwana Stone er inspireret af ældgamle superkontinenter. Andre tilgængelige farver omfatter Sedona Red, Lantau Bronze, Fuji White, Hakuba Silver, Eiger Grey, Santorini Black, Tasman Blue, Yulong White, Silicon Silver og Carpathian Grey.

*Ikke alle muligheder er vist. Modelafhængig.

TAGFORMER

TAGFORMER

Hvad kræver dit eventyr? Vælg mellem et fast tag, et stoffoldetag eller et panoramaskydetag.
HJULTILBEHØR

HJULTILBEHØR

Vælg mellem 15 fælgdesign* i fire forskellige størrelser: 18”, 19”, 20” og 22”. Inklusive den ustoppelige 18” stålfælg i Gloss White.

TILBEHØRSPAKKER

Ubegrænsede muligheder. Få mere ud af din verden.

UDSTYRSPAKKER

UDSTYRSPAKKER

Gør Defenders terrænegenskaber endnu bedre med en af fire tilbehørspakker, der er optimeret til din livsstil og designet til at forbedre dine eventyr.
UDFORSK TILBEHØRSPAKKER

SIKKERHED OG HJÆLP

Vores udvalg af kørsels- og parkeringsassistenter er designet til at sikre, at alle køreture er lige så sikre, som de er behagelige.

KØRSELSASSISTENTER

Defender stiller en lang række kørselsassistentfunktioner til rådighed, så du oplever endnu større sikkerhed og bekvemmelighed under kørslen – fås sammen med Blind Spot Assist Pack, Driver Assist Pack og 3D Surround Camera.
SE MERE

PERSONLIG TILPASNING

Få mere ud af din verden. Med Defender kan du skræddersy køretøjet fuldstændig efter din livsstil.

EKSTERIØR

Gør din Defenders egenskaber, holdbarhed og visuelle udtryk endnu bedre. Udvendigt tilbehør omfatter faste indstigningstrin og emblem til kølerhjelm i mat sort.
EKSTERIØR
TRANSPORT
TRÆKEVNE
PET PACKS

LIVSSTILSKOLLEKTION

Vores Above and Beyond-kollektion omfatter tekniske artikler og udstyr. Alle produkter udtrykker stolt Defenders karakter.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

LAND ROVER DEFENDER-MODELLER

LAND ROVER DEFENDER-MODELLER

Se hele modeludvalget.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.
ACCESSORY PACKS

ACCESSORY PACKS

Vælg mellem fire pakker.
GALLERI

GALLERI

Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler.

**Ved montering på 110 og 130 med terrændæk. Fås ikke til Defender V8-modellerne. Defender V8-modeller har ingen dynamisk taglast.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.