DRONNINGENS DEFENDER I AKTIV TJENESTE

REJSER OVERALT MED DET BRITISKE RØDE KORS.

Røde Kors-mandskaber er på aktiv tjeneste med Defender i Nordwales og hjælper med at støtte mennesker i svært tilgængelige samfund som Snowdonia-bjergene, Lleyn Peninsula og Anglesey-øen.


Dronningens ombyggede Defender 130 blev doneret til Britisk Røde Kors af JLR for at mindes Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II's Platinjubilæum.

I samarbejde med Britisk Røde Kors, hvor Dronningen var Protektor i 70 år, er Defender 130 tilpasset i overensstemmelse med JLR's moderne luksusprincipper for at inkludere avancerede kommunikationsfunktioner.


Bilens forbedrede 4G-forbundne antenne giver et pålideligt og stærkt signal overalt - noget der er afgørende langs den walisiske kyst med sit bjergagtige terræn og afsides beliggenhed.

Der er en indbygget telefon, VHF-kommunikationsradio og opgraderet telematik med GPS-sporing. Et solcelleanlæg på taget oplader et ekstra batteri til at køre tilbehør, når motoren er slukket.


Et monteret skuffesystem giver holdene mulighed for at transportere tæpper, mad og førstehjælpsudstyr. Mandskabet kan endda lave te takket være en indbygget kedel.

Udforsk

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Frihed for alle. Otte sæder til fælles udforskning.
Nødhjælpsarbejdere i aktion

Nødhjælpsarbejdere i aktion

På stedet i et år med krise