Nødhjælpsarbejdere i aktion

PÅ STEDET I ET ÅR MED KRISE

Italienske Røde Kors-teams stolede på Defender, da Covid-19-lockdown gjorde livet endnu hårdere for Rom's hjemløse i en kold og våd vinter.


Holdet var klar til at hjælpe i deres italienske Røde Kors Defender 110, der var fyldt med varme måltider, varmt tøj og medicinske forsyninger. På en tur rundt i byen tilbød de hjælp til de mennesker, de fandt sammenkrympede i gyder og butiksdøre.


At støtte de hjemløse i Rom var blot en af de måder, Defender hjalp lokale Røde Kors-teams med at gøre en forskel i et år med usædvanlige udfordringer over hele verden.


Inspirerende humanitær-arbejdere var på stedet på tre kontinenter på et tidspunkt med krise, hvor de håndterede naturkatastrofer, Covid-restriktioner og medicinske nødsituationer.

Det australske Røde Kors støttede mere end 36.000 gennem et genopretningsprogram efter ødelæggende skovbrande. Defender hjalp dem med at gennemføre øvelser for at forberede folk på fremtidige nødsituationer og yde psykologisk støtte til dem i obligatorisk hotelkarantæne under pandemien.


Det mexicanske Røde Kors gav livreddende træning til isolerede samfund, der bor langt væk fra nødhjælpen. Frivillige og personale tilbagelagde 400 km om dagen i udfordrende terræn for at levere afgørende førstehjælpsviden og udstyr.

Defendere i Storbritannien bragte madkasser ud til familier, der var isoleret på fjerntliggende steder under Covid. De leverede ligeledes personlige værnemidler fra det skotske fastland og støttede den landsdækkende vaccineudrulning.


Samtidig reagerede Røde Kors-teams stadig på nødsituationer i hele Storbritannien, såsom husbrande, skader forårsaget af vinterstorme og oversvømmelser.


JLR leverede 267 Defendere og andre køretøjer til at hjælpe med den globale respons på Covid-19.

Udforsk

DEFENDER 110

DEFENDER 110

Pak og tag hvor som helst hen. Valgfri tredje sæderække og seriøse evner.
TESTET AF RØDE KORS-EKSPERTER

TESTET AF RØDE KORS-EKSPERTER

Klar til at støtte nødhjælpsarbejdere overalt