Enestående lydoplevelser med MERIDIAN™

Som at sidde midt i din egen koncertsal. Skabt gennem et unikt partnerskab med Land Rover.
“Land Rover er førende inden for britisk ingeniørkunst og innovation og deler Meridians stræben efter at opnå bedst mulig kvalitet, performance og engagement omkring at skabe den mest autentiske og imponerende lyd.”
RICHARD HOLLINSHEAD
MERIDIAN CHIEF TECHNOLOGY OFFICER

SUPERB LYDTEKNOLOGI

Krystalklar diskant. Dyb og fyldig bas. Hvad Land Rover er indenfor bilteknologi er Meridian indenfor lydteknologi. Mærk, hvad en exceptionel lydoplevelse i virkeligheden kan gøre for din køreoplevelse.

LYD ER FØLELSER

Land Rovers unikke bilteknologi, gennemførte formgivning og kræsne materialevalg er blevet oversat direkte til Meridians innovative lyddesign. Oplevelsen af luksus underbygges af en imponerende og nuanceret lyd.

INTERIØRET AFGØR LYDENS KVALITET

En ting er selve teknologien i lydsystemet fra Meridian, en anden ting er de overflader, der benyttes i en Land Rover. Alt i kabinen er udvalgt og designet, så det underbygger en naturtro musikgengivelse.

SURROUNDSOUND I HELE KABINEN

At skabe en ægte lydoplevelse i en bil kræver en enestående fornemmelse for lyd og rum. Trifield™* mixer ubesværet kanalerne, så du får autentisk surround sound i hele kabinen.

*Trifield fås kun i visse lydsystemer; spørg din forhandler for yderligere information.

Din egen koncertsal


Kabinen i en bil sætter sine helt særlige krav til lyden og lydsystemet. Pladsen er begrænset, og der er generende støjkilder at tage højde for. Alligevel er din Land Rovers kabine det ideelle sted at nyde god lyd – helt uforstyrret. Der er dig, din bil og vejen foran dig. Meridian Sound System leverer musik gennem op til 12 højttalere*, 380 watt og en 2-kanals subwoofer. Afhængig af dit infotainmentsystem kan du vælge mellem Touch eller Touch Pro.

DEN INNOVATIVE MERIDIAN LYDTEKNOLOGI

Samarbejdet mellem Land Rover og Meridian er oplagt: Den ypperste bilteknologi møder den mest innovative lydteknologi.
Har du først siddet bag rattet i en Land Rover og spillet din favoritmusik… ja, så ved du, hvad biler og lyd kan gøre for dig.

DIGITAL SIGNALBEARBEJDNING

DIGITAL SIGNALBEARBEJDNING

Gennem de nyeste digitale teknologier bliver alle elementer i lydsystemet forenet i en performance, der normalt ville kræve langt større højttalere.
MERIDIAN CABIN CORRECTION

MERIDIAN CABIN CORRECTION

Den avancerede algoritme i Meridian Cabin Correction sikrer en nøjagtig lyd- og musikgengivelse alt efter den akustik, der er i lige netop din Land Rovers kabine.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

Meridian Digital Dither Shaping sikrer, at den digitale signalomformning sker blødt og ubesværet. På den måde bevares de fineste detaljer i lydoplevelsen. Resultatet er en autentisk musikgengivelse.
TRIFIELD**

TRIFIELD**

Trifield blander på perfekt vis midter- og surround-kanalerne med kanalerne i venstre og højre side. Dette smidige mix af lydsystemets kanaler sikrer en konsistent og koncertlignende musikoplevelse for alle i kabinen.
TRIFIELD 3D

TRIFIELD 3D

Land Rover benytter som de første i verden Trifields 3D-teknologi. En nyudviklet lydteknologi, der bygger på Meridians velkendte Trifield surround sound-system. Gennem tilføjelse af dedikerede diskantkanaler udvides følelsen af kabineplads til en 3D-oplevelse, skabt af lyden!

* Antallet af højttalere og watt afhænger af Land Rover-model. Spørg din forhandler for yderligere information.
** Trifield og mærket med de tre felter er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.
*** Meridian er et registreret varemærke tilhørende Meridian Audio Ltd.