MERIDIAN™ TIL LAND ROVER

ET PARTNERSKAB, SOM LEVERER PRAGTFULD MUSIK UNDER KØRETUREN.

SE FILMEN

Land Rover er førende inden for britisk ingeniørkunst og innovation og deler Meridians stræben efter at opnå bedst mulig kvalitet, performance og engagement omkring at skabe den mest autentiske og imponerende lyd.

RICHARD HOLLINSHEAD
MERIDIAN CHIEF TECHNOLOGY OFFICER

 • IMPONERENDE HIFI-LYD I BILEN

  TrifieldTM* blander ubesværet kanalerne, så der fordeles autentisk surround sound i hele kabinen i din Land Rover.


  *Trifield fås kun i visse lydsystemer; spørg din forhandler, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

 • SUPERB LYDTEKNOLOGI

  Meridian giver dig mulighed for at føle musikkens rytme med exceptionel opløsning, krystalklar diskantlyd og en fyldig, dyb baslyd.

 • CABIN CORRECTION

  Teknologi, der skræddersyr lyd til Land Rovers forskellige kabineoverflader for naturtro musikgengivelse.

 • EN EMOTIONEL OPLEVELSE

  Meridians avancerede britiske lydsystem giver din Land Rover en autentisk smag af original performance.

MERIDIAN SOUND SYSTEM
MERIDIAN SOUND SYSTEM

Din Land Rovers kabine er det ideelle sted at nyde din personlige musiksmag. Meridian Sound System leverer musik gennem op til 12 højtalere*, 380 watt og en 2-kanals subwoofer. Du kan vælge mellem 2 versioner afhængigt af dit infotainmentsystem; Touch eller Touch Pro. *

SE FILMEN
MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM
MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM

Meridian Surround Sound System leverer den samme fylde og knivskarpe lyd, som du oplever ved en live-koncert, ved hjælp af i alt 18 højtalere * foran, i siden og bagi, 825 W og en 2-kanals subwoofer – alt sammen gnidningsfrit integreret ved hjælp af Meridians eksklusive Trifield-teknologi.*

SE FILMEN
MERIDIAN SIGNATURE SOUND SYSTEM
MERIDIAN SIGNATURE SOUND SYSTEM

Meridian Signature Sound System leverer naturtro musikgengivelse gennem op til 28 højtalere* og 1700 watt inklusiv en 2-kanals subwoofer og verdens første Trifield 3D-teknologi i en bil, så du omsluttes af en følelse af original performance.*

SE FILMEN
MERIDIAN LYDTEKNOLOGI

Oplev forskellen. Meridian udvikler unikke teknologier for at kunne levere naturtro musikoplevelser under kørslen.

DIGITAL SIGNALBEARBEJDNING
Forener alle elementer i lydsystemet for performance, som ellers ville kræve markant større højtalere.
MERIDIAN CABIN CORRECTION
Meridian Cabin Corrections avancerede algoritme skræddersyr oplevelsen nøjagtigt efter akustikken i din Land Rovers kabine.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING
Meridian Digital Dither Shaping sikrer, at digital signalomformning sker blødt og ubesværet, hvilket bevarer de fineste detaljer i lydoplevelsen. Resultatet er autentisk musikgengivelse, som vækker følelserne fra den originale indspilning til live.
TRIFIELD†
Som et eksklusivt kendetegn for Meridian blander Trifield på perfekt vis midter- og surround-kanalerne med kanalerne i venstre og højre side, hvilket sikrer en konsistent, koncertlignende lydoplevelse for alle personer i bilen.
TRIFIELD 3D
Verdens første Trifield 3D i en bil bygger på Meridians velkendte Trifield surround sound-teknologi og vækker musikoplevelser til live. Gennem tilføjelse af dedikerede diskantkanaler udvides følelsen af kabineplads til en 3D-oplevelse, hvilket gør, at musikken formidler en sublim følelse af omfang og opløsning.
MERIDIAN OG LAND ROVER

Meridians partnerskab med Land Rover hylder det fineste inden for britisk luksus, raffinerede egenskaber og skræddersyet lyd i bilen. De tre Meridian-lydsystemer omfatter avanceret teknologi, så der skabes superb stereolyd og surround sound i hele Land Rover kabinen, og musikkens renhed og autencitet optimeres.

SE FILMEN
yt:jLy7DplUZKk
HISTORIEN OM MERIDIAN

Meridian Audio blev grundlagt 1977 i Cambridgeshire i England og skaber højtydende, hifi-lydsystemer i samarbejde med Land Rover. Meridian har udviklet mange nyskabelser herunder aktive højtalere og verdens første digitale surround sound-processor. Meridians tekniske lydinput har hjulpet med til at sikre, at kabinerne i Land Rovers biler leverer det mest fantastiske miljø, som man kan nyde musik i.

SE FILMEN
yt:jLy7DplUZKk

Trifield og mærket med de tre felter er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.
†† Meridian er et registreret varemærke tilhørende Meridian Audio Ltd.
*Antallet af højtalere og watt afhænger af den Land Rover model, du vælger. Den viste bil er Range Rover. Spørg din forhandler, hvis du ønsker yderligere information. Denne Land Rover video er kun til præsentationsformål. Placeringen af højtalerne kan variere afhængigt af bilmodel.

SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg og sammenlign op til tre biler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover brochure online
BOOK EN PRØVETUR
Bestil en prøvetur gennem din nærmeste forhandler.
FIND OS NU
Find din nærmeste Land Rover-forhandler.