RANGE ROVER SPORT SATIN EDITION

Diesel/Benzin: 13,5-8,5 km/l. CO2-udslip 192-282 g/km.
Plug-in hybrid: 125-166,7km/l. CO2-udslip 15-18g/km. Elektrisk rækkevidde* op til 109 km.

Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 10-80%: 10t 20m v. max ladeeffekt (7 kW). *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Fra 1.344.900 kr.
Kraftfuld og elektrificerende ydelse, skabt til at klare enhver udfordring. Vores elektriske hybridbiler tilbyder optimeret effektivitet og fuldelektrisk kørsel med øget rækkevidde.

OVERSIGT OVER MODELLER

Indbegrebet af sportslig SUV-luksus. Vælg mellem fire markante modeller for at starte din rejse.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Kraft, innovation og dynamik i suveræn forening.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
"Muskuløs, dynamisk, moderne, sofistikeret... og meget mere"
Eric Brain, redaktør, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

BANEBRYDENDE INNOVATION

Med fokuseret ydelse på vejen, verdenskendte terrænegenskaber samt en lang række spændende og innovative teknologier, er Range Rover Sport inbegrebet af sportslig luksus.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

STEALTH PACK

Fremhæv Range Rover Sport's mørke side. Carpathian Grey eksteriør, der er folieret med en Satin Protective Film og har sorte detaljer.

INSPIRATION

De er konfigureret af vores designere og udtrykker den perfekte balance mellem sportslig præstation og raffinement. Og de er klar til bestilling.

DRAMATISK, INTENS, KOMPROMISLØS

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

SATIN FINISH

Bliv set i et nyt lys. Range Rover Sports Satin Protective Film spreder lyset over lakken og skaber en smuk mat finish, samtidig med at den beskytter lakken. Fås i seks smukke malingsfarver.

THE SPILLWAY CHALLENGE

Se den nye Range Rover Sport og stuntkører Jessica Hawkins tackle Kárahnjúkar-dæmningens afløb i Island. Sammen tager de kampen op mod is, klipper og vand. Masser af vand.
THE SPILLWAY CHALLENGE

UDFORSK RANGE ROVER SPORT

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->KRAFTFULD OG SELVSIKKER

KRAFTFULD OG SELVSIKKER

Range Rover Sport er helt uden overflødige detaljer og formidler ren kraft, ydelse og smidighed.
HØJERE YDELSE

HØJERE YDELSE

En køreoplevelse med medrivende dynamik og ubesværet ro.
SPORTSLIG LUKSUS

SPORTSLIG LUKSUS

Den dynamiske og sportslige personlighed understreger det uforlignelige raffinement.
INTUITIV TEKNOLOGI

INTUITIV TEKNOLOGI

Moderne luksus med de nyeste teknologier sikrer komfort og bekvemmelighed.

Se WLTP-tal.
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-værdier2, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten samt batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

1Forventet elektrisk rækkevidde er op til 96 km.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

SV-modellen på billedet er i lakfarven Carbon Bronze Matte, som nu er udsolgt, og som ikke længere kan bestilles. Kontakt venligst din nærmeste forhandler for tilgængelige farver.