DEN NYE RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Med nyskabende affjedrings-, bremse- og motorteknologier er dette den hurtigste og mest dynamiske Range Rover Sport nogensinde.
Selvom alle SV Edition one modeller allerede er solgt, kan du ved at registrere din interesse i dag, være den første der hører om andre Range Rover Sport SV-modeller.

FLYT GRÆNSERNE

Banebrydende innovation kombineret med nyskabende teknologier i en SUV. Forbedret ydelse er en underdrivelse.

REVOLUTIONERENDE DYNAMIK

Maksimal ydelse og kompromisløs komfort. 6D Dynamics-luftaffjedringssystemet fjerner stort set både hældning og krængning. Denne banebrydende teknologi i en SUV i kombination med Range Rover Sport SV EDITION ONE’s sofistikerede chassis slipper det fulde dynamiske potentiale løs.

MÆRK LYDEN

Den næste generation af vibroakustisk teknologi i bilen leverer en multisensorisk lydoplevelse gennem branchens førende SUBPACTM platform. Dette banebrydende Body and Soul Seat (BASS) har seks wellness-programmer. Du hører ikke bare lyden, men føler den også.
SLIP SV’S FULDE KRAFT LØS

SLIP SV’S FULDE KRAFT LØS

Aktivér SV-tilstand med den belyste knap på rattet. Køretøjet gør sig klar og sænker sig 15 mm mod jorden. Oplev den kvikkere speederrespons, de hurtigere gearskift, rattet i dine hænder, og hør den forstærkede buldren fra udstødningen.
KARAKTERISTISK LYD

KARAKTERISTISK LYD

Det aktive udstødningssystem giver ikke kun en markant lyd, der er synonym med højtydende SV-modeller, men sikrer også optimal varmestyring, der hænger uløseligt sammen med maksimal ydelse. Den firedobbelte udstødning er beklædt med rustfrit stål og kulfiber.
KRAFTFULD OG RESPONSIV

KRAFTFULD OG RESPONSIV

Den specialtunede 4,4-liters V8-motor med to turboer og 635 hk er ikke kun vores mest kraftfulde, men også vores hurtigste Range Rover nogensinde. Motoren leverer øjeblikkelig respons med exceptionelle køreegenskaber og mere effektiv maksimal effekt end nogensinde før.

EKSTERIØR

Range Rover Sport SV EDITION ONE udstråler seriøsitet og forener perfekte proportioner med funktionel skønhed. Luftstrømmen styres omhyggeligt og sørger for optimal ydelse, mens den lavere frihøjde yderligere understreger den muskuløse, jordbundne æstetik. "SV Mode" sænker kørehøjden yderligere for en endnu mere medrivende køreoplevelse.

EN LUKSURIØS FØLELSE

Interiørdesignet er et udtryk for forbindelsen mellem bil og fører: En kraftfuld sportslig personlighed kombineret med raffineret komfort.
MODERNE KOMFORT

MODERNE KOMFORT

Det lette sædedesign kombinerer UltrafabricsTM med Zero-Waste 3D-strik for ægte moderne komfort og ydelse.
KRAFT MELLEM HÆNDERNE

KRAFT MELLEM HÆNDERNE

Ydelse lige ved hånden. Rattet er designet med tydelige tommelfingergreb og nyskabende, halvgennemsigtige, kantbelyste gearskiftepadler, der sikrer øget taktilitet. Tryk på SV Mode-knappen for at frigive det sande potentiale og bade kabinen i et rødt skær.
PRÆCISE DETALJER

PRÆCISE DETALJER

Detaljeret raffinement. Range Rover Sport SV EDITION ONE er udstyret med Black Ceramic-finish på vigtige berøringspunkter, der giver samme bløde, diamantlignende taktilitet som et eksklusivt luksusur.

VÆLG DIN NYE RANGE ROVER SPORT SV

Range Rover Sport SV EDITION ONE fås i tre markante farver med hvert sit unikke logo på midterkonsollen, frontsplitteren, indstigningslisterne og indstigningsbelysningen.

CARBON BRONZE MATTE

Selvsikker fremtoning. Fås i eksklusiv Carbon Bronze Matte eksteriørlakering med kølerhjelm i karrosserifarvet kulfiber, 23" kulfiberfælge i Satin Grey Tint og Cinder Grey samt Ebony UltrafabricsTM interiør.
DESIGN DIN EGEN

INNOVATION DER FLYTTER GRÆNSER

Skabt på vores utrættelige stræben efter det ekstraordinære. Range Rover Sport SV er et spændende og nyskabende bud på grænseoverskridende og udtryksfuld innovation.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->INNOVATION DER FLYTTER GRÆNSER

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

Innovation der flytter grænser
UDFORSK RANGE ROVER SPORT

UDFORSK RANGE ROVER SPORT

Køreglæden når nye højder.
RANGE ROVER SPORT-MODELLER

RANGE ROVER SPORT-MODELLER

Se hele modeludvalget.