Wimbledon

THE CHAMPIONSHIPS, WIMBLEDON 2024

"Som en ikonisk, britisk kulturbegivenhed, der er set af millioner over hele verden, giver Wimbledon Range Rover den ideelle mulighed for at vi kan involvere os med vores kunder gennem en kreativ historiefortælling, der rummer vores bilers elegance og raffinement samt synergierne mellem vores to luksusmærker."
Geraldine Ingham,
Range Rover Managing Director

FÆLLES PASSION

Raffinement og omtanke for fremtiden er kernen i vores samarbejde. Vores Range Rover-familie holder klar til at transportere spillere og officials gennem hele turneringen.


Med opladningsfaciliteter på stedet og en elektrisk rækkevidde op til 125 km er Range Rover og Range Rover Sport Plug-in Hybrid altid klar.

Wimbledon

FØRER AN

Den ældste tennisturnering i verden er også et af sæsonens højdepunkter. I en række legende vignetter bringer Range Rover-familien Wimbledon-etiketten til live.

RANGE ROVER

Wimbledon

"DRINKS MUST BE STOWED SENSIBLY"

Perfekt afkølet til en sommerdag med SV Signature Suite.
Wimbledon

"SUITABLE ATTIRE MUST BE WORN AT ALL TIMES"

Range Rovers design er aldrig malplaceret.

RANGE ROVER SPORT

"APPROPRIATE BREAKS TO RECHARGE"

"APPROPRIATE BREAKS TO RECHARGE"

Med hurtig DC-opladning er Range Rover Sport Plug-in Hybrid ikke ude af spil særlig længe.
"PLEASE SIT IN YOUR ALLOCATED SEAT"

"PLEASE SIT IN YOUR ALLOCATED SEAT"

Din personlige VIP-lounge med perforeret Windsor lædersæder.

RANGE ROVER VELAR

"QUIET PLEASE"

"QUIET PLEASE"

Nyd en stille pause i den komfortable kabine.
"PLAY WILL RESUME ONCE THE ROOF IS CLOSED"

"PLAY WILL RESUME ONCE THE ROOF IS CLOSED"

Hold regnen ude og solen inde med panoramataget.

RANGE ROVER EVOQUE

Pivi- og InControl-funktioner, muligheder, tredjepartstjenester og deres tilgængelighed er markedsafhængige – spørg din Land Rover-forhandler for tilgængelighed og vilkår. Visse funktioner kræver abonnement og fornyelse efter den indledende periode. Netværksforbindelse kan ikke garanteres alle steder. Information og billeder, der vises i relation til InControl-teknologien, herunder skærmbilleder eller sekvenser, er underlagt softwareopdateringer, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer afhængigt af de valgte muligheder.


Valgfrie funktioner og deres tilgængelighed kan variere alt efter marked og specifikationer (model og drivlinje), eller kræve installation af andre funktioner for at blive monteret. Kontakt venligst din lokale forhandler for flere detaljer, eller konfigurer dit køretøj online.