“Den nye model repræsenterer 70 års innovation og forbedring og hylder køretøjets ry for robust pålidelighed samtidig med, at den på gennemført vis er en Defender skabt til det 21. århundrede.”

 

HØJDEPUNKTER

HOLDBARHED

Defender er produceret af vores mest hårdføre materialer til dato, og den er testet helt til grænserne af sin ydeevne. Den er konstrueret med optimal holdbarhed for øje.

UDFORSK HOLDBARHED

EGENSKABER

Født med fantastisk ydeevne. Defender kan håndtere ekstremt terræn, og den transporterer dig sikkert rundt fra byjunglen til meget forskellige terræn med sand og is.

UDFORSK EGENSKABER

DESIGN

Dette er design med uomtvistelig integritet. Og fremtoning uden sidestykke.

UDFORSK DESIGNET

IN-CAR TECHNOLOGY

Vores mest intuitive teknologier nogensinde sikrer bekvemmelighed, forbindelse og udsyn, og de er klar til det 21. århundredes eventyr.

UDFORSK IN-CAR TECHNOLOGY

HOLDBARHED

/

EGENSKABER

/

DESIGN

/

IN-CAR TECHNOLOGY

/

TILBEHØRSPAKKER

Ubegrænsede muligheder. Vælg mellem de fire nedennævnte pakker for at få mest muligt ud af din verden.

EXPLORER-PAKKE

Træd din egen sti uanset terræn. Med Explorer-pakken er Defender udstyret, så den kan udfordre konventionerne og besejre de mest uudforskede landskaber. 

UDFORSK TILBEHØRSPAKKER

ADVENTURE-PAKKE

Udlev dine drømme i nye territorier. Med Adventure-pakken er Defender udstyret, så den kan føre dig langt væk fra asfalten og ud i naturens legeplads.

UDFORSK TILBEHØRSPAKKER

COUNTRY-PAKKE

Medbring bare dine mest mudrede støvler. Med Country-pakken er Defender udstyret til at tage kampen op mod elementerne og gøre alle rejser virkelig mindeværdige.

UDFORSK TILBEHØRSPAKKER

URBAN-PAKKE

Besejr betonjunglen.  Urban-pakken gør Defender iøjnefaldende i forstæderne med opsigtsvækkende stil, selvsikkerhed og tryghed.

UDFORSK TILBEHØRSPAKKER
VÆLG DIN DEFENDER

Storhed findes i alle former, størrelser og karrosseridesign.
VÆLG DIN MODEL
 

Terrænsekvenser på dedikeret område med alle godkendelser. Udfordrende terrænkørsel kræver grundig træning og erfaring. Risiko for personskade og beskadigelser. Overskrid aldrig dine grænser under kørslen. Tjek altid rute, overflade, underlag og stig ud, før du kører ud på frossent underlag. 

 

De angivne værdier er NEDC2 beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og eventuelt monteret ekstraudstyr. NEDC2 er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges. Se WLTP-tal. WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændsstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

 

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding