RANGE ROVER FIFTY

50 Års jubilæum for den mest luksuriøse og raffinerede SUV i verden.

LÆS MERE
RANGE ROVER

DEN ULTIMATIVE RANGE ROVER.

360 EKSTERIØR DENNE MODEL
9ZOjjguTDJk
RANGE ROVER <br/>PHEV

VI PRÆSENTERER DEN NYE PHEV-MOTOR.

SE FILMEN
RANGE ROVER

TILSLUTNING OG UNDERHOLDNING PÅ HØJESTE NIVEAU.

UDFORSK HØJDEPUNKTER
SAMMENLIGN VORES BILER
Brug sammenligningsværktøjet til at finde den perfekte Land Rover.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover brochure online.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
UDVALGT UDSTYR
DESIGN
Med den flydende taglinje, markante bagende og unikke designdetaljer har vi ikke ønsket at genopfinde Range Rover, vi har blot gjort den bedre.
UDFORSK UDVALGT UDSTYR
yt:yRzwc69-5t4
PERFEKTION
Range Rovers sublime og smukt udstyrede interiør, giver enten 4 særskilte sæder med fuld komfort for alle dine medpassagerer, eller alsidigheden ved 5 sæder og plads til 3 på bagerste række.
UDFORSK UDVALGT UDSTYR
yt:wOmJlO60HEE
TEKNOLOGI
Rat med touch-følsomme kontakter og smukt, integrerede 10” touchskærme. Range Rover byder på teknologi, der er designet til at levere en raffineret køreoplevelse.
UDFORSK UDVALGT UDSTYR
yt:6_yslklA0dI
design
UDFORSK EKSTERIØR
UDFORSK EKSTERIØR

Designet er uanstrengt, ikonisk og endnu mere moderne med en ny kølergrill, forkofanger og spjæld kombineret med integreret udstødning og markante nye LED-lygter.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
STANDARD AKSELAFSTAND
OPMÆRKSOMHEDSKRÆVENDE UDSEENDE

Range Rover er med sine tre klassiske linjer ikke til at tage fejl af. Den karakteristiske silhuet falder og bugter sig blidt, mens ruderne, der næsten går i et med karrosseriet, og stolperne i Gloss Black fremhæver taget og understreger den strømlinede og elegante form.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
LANG <br>AKSELAFSTAND
EXCEPTIONELT RAFFINERET

Range Rover med lang akselafstand genkendes straks. Den er veludført og smukt indrettet og med panoramatag som standard er karrosseriet forlænget med 200 mm for at udnytte endnu mere af det indvendige luksusmiljø.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
INTERIØR DESIGN
INTERIØR DESIGN

Perfekt og komfortabel, højt udstyrsniveau og med fokus på detaljen. Nye interiørlister og finish, fremhæver følelsen af raffinement endnu mere i Range Rover.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
STANDARD <br>AKSELAFSTAND
KOMFORT

Range Rovers nye interiør er designet og fremstillet til at opnå førsteklasses komfort. Udsøgte materialer, som f.eks. Semi-Aniline-læder, er anvendt over det hele, sæderne er bredere, og den nye, enkle konsol er nu i et mere brugervenligt design.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
LANG <br>AKSELAFSTAND
ULTIMATIV LUKSUS

Passagererne i Range Rover Long Wheel base kan skabe deres eget, rolige fristed. Køretøjet fremstår med raffinement på et nyt niveau, herunder med ekstra 192 mm benplads, der giver passagererne endnu mere plads og komfort.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
EDITIONS OG SPECIALBILER
WESTMINSTER
RANGE ROVER WESTMINSTER

Anerkendt værdighed kommer til sin ret med Range Rover Westminster. Modellen er udstyret med taghimmel i ruskind, Kalahari-interiørlister og et panoramaskydetag, så der er meget mere at nyde. Du kan også tilføre modellen lidt mere kant med Westminster Black.

UDFORSK DENNE MODEL
SE GALLERI
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

SVAutobiography Dynamic Stealth er optimeret med unikke designdetaljer i sort såsom Santorini Black-lakfarve med detaljer i Narvik Black og Ebony-interiør med Pimento-syninger. Special Vehicle Operations løfter luksus, egenskaber og performance til et helt nyt niveau.

UDFORSK DENNE MODEL
SE GALLERI
TEKNOLOGI
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Med to meget responsive 10” HD-touchskærme som standard giver Touch Pro Duo in-car infotainment-systemet dig mulighed for at se vigtig information samtidig med, at du kan interagere med andre funktioner for øget fleksibilitet og effektiv brug.

UDFORSK TEKNOLOGI
INTERAKTIVT FØRERDISPLAY
INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det interaktive HD-førerdisplay på 12,3" kan modtage og vise et utal af kørselsinformationer, underholdning og aktive sikkerhedsdata, som omfatter navigation, telefon og medier.

UDFORSK TEKNOLOGI
ALSIDIGHED
5 SÆDER

900 literDu, dine venner og din familie kan tage væk på weekendtur sammen med masser af plads til overnatningstasker og kufferter. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 707.

4 SÆDER

1317 literBrug 4 sæder, og gør mere plads til større genstande, som f.eks. ski, poser eller en kurv. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 1102.

3 SÆDER

1526 literMed tre sæder i brug har du masser af plads at tumle med. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 1299.

2 SÆDER

1943 literNår du folder tre sæder ned, kan du pakke selv de mest omfangsrige genstande i bagagerummet. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 1694.

Vådvolumenen er den branchestandard, der måles ved at fylde bagagerummet med væske. Tør volumen måles med massive blokke (200 x 50 x 100 mm), som viser mængden af anvendelig plads i bilen.
Bagagerumspladsen bagi reduceres på PHEV-modeller. Kontakt din lokale forhandler for at få yderligere oplysninger.
Alle de viste data er for standardakselafstand.

REMOTE CONVENIENCE FOLD

Tilgængelig med Executive Class-bagsæder. Med Remote convenience fold kan du konfigurere bagsæderne via den øverste touchskærm eller en app på din smartphone.

UDFORSK HØJDEPUNKTER
EGENSKABER
FIREHJULSTRÆK
FIREHJULSTRÆK

Off-road-kørsel er sikkert og præcist, takket være firehjulstræk (AWD). Med henblik på at opretholde optimalt vejgreb, så der sikres fremdrift under alle vejforhold, er Range Rover-systemer forbundne, takket være en lang række nøje udviklede teknologier.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
TRÆKEVNE
TRÆKEVNE

Med en trækevne på op til 3.500 kg1 og ved at integrere skræddersyet teknologi kan Range Rover meget let udføre selv de mest krævende opgaver. Nyd den komfort, der opnås med det elektrisk anhængertræk og justering af højden bagtil.

DOWNLOAD EN BROCHURE
VADEDYBDE
VADEDYBDE

Range Rover har en vadedybde på op til 900 mm. Vores Wade Sensing-funktion2 (ekstraudstyr) anvender sensorer i dørspejlene til at informere dig om, hvornår køretøjets maksimale vadedybde næsten er nået. Kontrolsystemet stiller information til rådighed i realtid, og systemet er særligt nyttigt, når det er mørkt.

FIND DIN FORHANDLER
PRÆSTATIONER
ALUMINIUMS-CHASSIS
ALUMINIUMS-CHASSIS

Det selvbærende karrosseri helt i aluminium gør Range Rover til et af de stærkeste og letteste køretøjer af sin art. Inddragelse af højstyrke-aluminium i karrosseristrukturen sikrer minimal indtrængen i sikkerhedscellen i tilfælde af en kollision.

UDFORSK HØJDEPUNKTER
VORES UDVALG AF HYBRID, BENZIN ELLER EURO 6 DIESEL MODELLER
VORES UDVALG AF HYBRID, BENZIN ELLER EURO 6 DIESEL SUV-MODELLER

Uanset, om du regelmæssigt kører bykørsel eller længere ture på motorvejen, kan du træffe en afgørelse om din næste bil på et informeret grundlag med 5 hurtige spørgsmål.

HVILKEN BIL ER DET RIGTIGE FOR DIG?
VÆLG DIN RANGE ROVER
VÆLG DIN MODEL
LAND ROVER TILBEHØR

Fremhæv din Range Rover på et hvilket som helst tidspunkt under dens levetid ved at tilføje Land Rover-tilbehør. Skræddersy dit køretøj efter dine behov med stilfuldt, solidt og alsidigt tilbehør, der er designet, testet og fremstillet efter samme krævende standarder som køretøjets originaludstyr.

SE UDSTYR OG TILBEHØR
yt:yGT-kJB1NbY

*De angivne værdier er WLTP og er beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og eventuelt monteret ekstraudstyr.
WLTP er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte afgift beregnes.

Se WLTP-tal.
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2 -tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

1 2.500 kg grænse på P400e.
2 Kørsel i vand er kun tilgængeligt, når motoren er startet.

Actual-sæder er udstyret med nye puder og indlæg med blødere, mere løst læder for at optimere disse features. Kontakt din Land Rover forhandler for at få flere oplysninger.

InControl funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land - spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.