rrs
RANGE ROVER SPORT

LAND ROVERS SMIDIGSTE OG MEST DYNAMISKE MODEL.

360 EKSTERIØR DENNE MODEL
RANGE ROVER SPORT PHEV

VI PRÆSENTERER PHEV-MOTOREN.

SE FILMEN
RANGE ROVER SPORT

UOVERTRUFFEN KOMFORTABEL.
EXCEPTIONELT FUNKTIONEL.

UDFORSK HØJDEPUNKTER
SAMMENLIGN VORES BILER
Brug sammenligningsværktøjet til at finde den perfekte Land Rover.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Range Rover Sport.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Find ud af mere om Land Rovers biler.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
HØJDEPUNKTER
DESIGN
Med mere sportslige designdetaljer og en kraftfuld, muskuløs profil er Range Rover Sport designet til at gøre indtryk. Overalt er udtrykket mere rent, dynamisk og moderne — lige fra Range Rover Sports kølergrill og nydesignede luftindtag i kølerhjelmen til de elegante, men alligevel sportslige fælge.
UDFORSK HØJDEPUNKTER
yt:Fkte7Z6SpPU
PRÆSTATIONER
Et udvalg af potente motorer sørger for imponerende ydelse på vejen. Den 5,0-liters V8 Supercharged benzinmotor yder nu hele 525 hk, og kombinationen af en avanceret Ingenium-benzinmotor og elmotor sørger for den imponerende ydelse i Range Rover Sport PHEV.
UDFORSK HØJDEPUNKTER
yt:yijhQ_JMe0I
TEKNOLOGI
Vores Touch Pro Duo infotainment-system i bilen integrerer på smukkeste vis to 10" HD-touchskærme. Brug Touch Pro Duo sammen med Head-Up-displayet i farver og det interaktive førerdisplay, så du kan se utallige funktioner og interagere med disse på samme tid.
UDFORSK HØJDEPUNKTER
yt:OqpcmiZs3yQ
design
UDFORSK EKSTERIØR
UDFORSK EKSTERIØR

Range Rover Sport besidder muskuløse og perfekte proportioner, så den er designet til at kræve opmærksomhed, uanset hvor den dukker op.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
DYNAMISK DESIGN
DYNAMISK DESIGN

Range Rover Sports fremtoning er mere fantastisk end nogensinde før. Med sin markante silhuet, tagets hældning bagud og den ubrudte hoftelinje er Range Rovers DNA umiskendeligt hele vejen igennem.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
LED-FORLYGTER
LED-FORLYGTER

Alle aspekter ved Range Rover Sport er designet med præcision, så der skabes et rent og strømlinet eksteriør. De nye LED-lygter, der smyger sig rundt om siden, optimerer køretøjets elegante look med integrerede dynamiske blinklys (ekstraudstyr), der understreger køretøjets moderne fremtoning.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
yt:9t6C057826g
UDFORSK INTERIØR
UDFORSK INTERIØR

Luksus, overlegen komfort og exceptionel funktionalitet kendetegner Ranger Rover Sport, der har fokus på føreren hele vejen igennem.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
TERRAIN RESPONSE
TERRAIN RESPONSE

Egenskaberne er det vigtigste i alle Land Rovere, og Terrain Response er udtryk for denne attribut. Med det kan føreren optimere køretøjets motorgearkasse, centerdifferentiale og chassissystemer efter terrænet. Det håndteres automatisk på køretøjer, der er udstyret med Terrain Response 2 (ekstraudstyr).

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
OPBEVARINGSPLADS
OPBEVARINGSPLADS

Range Rover Sport byder på praktisk opbevaringsplads og sikrer nem adgang til dine personlige genstande samtidig med, at kabinen fremstår overskuelig - fra det dybe opbevaringsrum i midterkonsollen og det nye handskerum øverst til den luksus, som rummet med køl (ekstraudstyr) byder på.


Billeder viser ekstraudstyr.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
EDITIONS AND SPECIAL VEHICLES
HSE SILVER
HSE SILVER

Range Rover Sport HSE Silver bygger på vores HSE model og er udstyret med eksteriørdetaljer i Shadow Atlas for at forstærke den sporty følelse. Desuden gør et udvalg af forskellige interiørfarver og eksklusive fælge virkelig din kørsel individuel.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
HSE DYNAMIC BLACK
HSE DYNAMIC BLACK

Range Rover Sport HSE Dynamic Black er en slank udgave med fælge i Gloss Black, Meridian surround sound-system og Black Pack, som tilfører ekstra raffinement. Opgraderede features såsom et fast panoramatag fuldender det raffinerede look.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
SVR CARBON EDITION
SVR CARBON EDITION

Denne SVR med kompressor er det ultimative mix af luksus og power. Dens optimerede, udvendige styling, som er udført komplet i kulfiber, er markant og smukt gennemført. Den optimerer virkelig bilens performance-egenskaber.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
PRÆSTATIONER
PHEV
RANGE ROVER SPORT PHEV

Køretøjet, som er af typen Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV), sikrer en exceptionelt raffineret oplevelse og førende Range Rover Sport egenskaber både på almindelig vej og ved terrænkørsel. Range Rover Sports PHEV-model accelererer fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder og fortsætter indtil en tophastighed på 220 km/t.

UDFORSK PHEV
yt:ZhhTeJfW_Xc
MOTORER
MOTORER

Lige fra ren køreglæde til brændstoføkonomi og raffinement er hver eneste motor i Range Rover Sport blevet optimeret, så de besidder særlige egenskaber. Ingenium-teknologi udgør grundlaget for vores 4-cylindrede motorer, og den kraftfulde 5,0-liters V8 Supercharged benzinmotor byder på fremragende ydelse og køreglæde.

SE SPECIFIKATIONER
yt:J0WQSnWLB6Q
DYNAMIC RESPONSE
DYNAMIC RESPONSE

Dynamic Response forbedrer køretøjets køreegenskaber med hydraulisk rullekontrol, optimeret ydelse på vejen og passagerkomfort. Systemet sikrer øget smidighed ved lav hastighed og forbedret stabilitet ved høj hastighed samt større styrepræcision.

BYG DIN EGEN
HYBRID, BENZIN ELLER DIESEL?
HYBRID, BENZIN ELLER DIESEL?

Uanset, om du regelmæssigt kører bykørsel eller længere ture på motorvejen, kan du træffe en afgørelse om din næste bil på et informeret grundlag med 5 hurtige spørgsmål.

HVILKEN BIL ER DET RIGTIGE FOR DIG?
TEKNOLOGI
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Touch Duo Pros dobbelte HD-touchskærme på 10" giver dig mulighed for at se information på en skærm (fx at bruge navigationssystemet) og samtidig bruge mange forskellige funktioner såsom justering af medieindstillinger på den anden skærm.

UDFORSK TEKNOLOGI
KØRETEKNOLOGI
KØRETEKNOLOGI

Det 12,3" interaktive HD-førerdisplay kan vise køreinformationer, underholdning og sikkerhedsdata, så du altid er opdateret. Samtidig sikrer Head-Up-displayet, at du kan holde fokus på vejen, idet det projicerer vigtige data for køretøjet såsom hastighed, gearposition og kørselsanvisninger op på forruden.

UDFORSK TEKNOLOGI
ALSIDIGHED
5+2 SÆDER
5+2 SÆDER

221 literDen tredje sæderække, der er ekstraudstyr, er designet til lejlighedsvis brug*, så køretøjet kan bruges af op til syv personer. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 162.

5 SÆDER
5 SÆDER

780 literTag afsted med hele familien i weekenden med masser af plads til både passagerer og al bagagen. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 623.

4 SÆDER
4 SÆDER

1142 literBrug 4 sæder, og få mere plads til større genstande, som fx en skitaske. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 959.

3 SÆDER
3 SÆDER

1324 literMed tre sæder i brug har du masser af plads at tumle med. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 1.127.

2 SÆDER
2 SÆDER

1686 literMed fem nedfældede sæder har du plads til sportsudstyr, tasker og meget mere i bagagerummet. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 1.463.

*Den tredje sæderække er egnet til lidt større børn, der enten kan bruge en voksensele eller et barnesæde sammen med voksenselen. Den er ikke egnet til små børn, der kræver en stor barnestol,
hvor der ikke kan bruges voksensele til at fastspænde barnet. Bagagerumspladsen bagi reduceres på PHEV-modeller. Kontakt din lokale forhandler for at få yderligere oplysninger.

Tør: Volumen målt ved hjælp af massive blokke, der opfylder VDA (200mm x 50mm x 100mm).
Våd: Volumen målt ved at simulere fyldning af bagagerummet med væske.

På P400e-modeller reduceres bagagerumskapaciteten med op til 79 liter, og gulvet i bagagerummet hæves med 46 mm. Kontakt din lokale Land Rover forhandler for at få flere oplysninger.

ACTIVITY KEY

Nyd dine udendørs favoritaktiviteter, og opbevar bilnøglen sikkert i køretøjet. Land Rover Activity Key (ekstraudstyr) er et robust og helt vandtæt armbånd, som giver dig mulighed for at deltage i en lang række aktiviteter, hvor det ikke er så praktisk at have en nøgle på sig.

UDFORSK FLERE FUNKTIONER
yt:hTmyWzGZnAM
EGENSKABER
AFFJEDRING
AFFJEDRING

De sikre og rolige køreegenskaber suppleres af den nyeste luftaffjedring, der sikrer fremragende hjulartikulation samt balance. I Range Rover Sport SVR finder du hæsblæsende ydelse med SVR sportsaffjedring, der er optimeret for bedre ydelse og køreegenskaber.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
yt:vxO4Gs86oxo
FIREHJULSTRÆK
FIREHJULSTRÆK

Firehjulstræk (AWD) garanterer fremragende ydelse ved kørsel på almindelig vej og maksimale egenskaber ved terrænkørsel. Med henblik på at opretholde optimalt vejgreb, så der sikres fremdrift under alle vejforhold, er Range Rover Sports systemer forbundne takket være en lang række nøje udviklede teknologier.

BOOK EN PRØVETUR
TRÆKEVNE
TRÆKEVNE

Med en uovertruffen trækevne på op til 3.500 kg* og skræddersyede trækteknologier (herunder Trailer Stability Assist og Advanced Tow Assist (ekstraudstyr) kan Range Rover Sport klare selv de største udfordringer.

*2.500 kg grænse på P400e-modeller. 3.000 kg grænse på SVR- og Si4-modeller.

DOWNLOAD EN BROCHURE
LAND ROVER TILBEHØR

Fremhæv din Range Rover Sport på et hvilket som helst tidspunkt under dens levetid ved at tilføje Land Rover udstyrstilbehør. Skræddersy dit køretøj efter dine behov med stilfuldt, solidt og alsidigt tilbehør, der er designet, testet og fremstillet efter samme krævende standarder som køretøjets originaludstyr.

SE UDSTYR OG TILBEHØR
yt:TED-gXX5_3c
VÆLG DIN RANGE ROVER SPORT
VÆLG DIN MODEL

*2.500 kg grænse på P400e-modeller. 3.000 kg grænse på SVR- og Si4-modeller.

De angivne værdier er NEDC2 beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og eventuelt monteret ekstraudstyr. NEDC2 er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.

WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2 -tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt dit landespecifikke Land Rover-websted eller lokale forhandler af Land Rover for tilgængelighed og for at få de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængig af det valgte ekstraudstyr. Alle funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.