Range Rover Velar

AVANTGARDE RANGE ROVER.
FÅS NU OGSÅ SOM PLUG-IN HYBRID.  

360 EKSTERIØR DENNE MODEL
UDFORSK PLUG-IN HYBRID

VÆLG DIN MODEL
Sammenlign funktioner og specifikationer over for hinanden.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Range Rover Velar.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.
DESIGN
UDFORSK EKSTERIØR
UDFORSK EKSTERIØR

Range Rover Velar er smukt afbalanceret med optimerede proportioner. Den stolte Range Rover arv er straks tydelig: fra den formelle, kraftfulde front til den flydende, gennemgående hoftelinje, der kulminerer i en stram og elegant faldende bagende. 

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
FLADE DØRGREB
FLADE DØRGREB

Range Rover Velar er førende inden for progressivt design, og dens eksteriør er elegant, distinktivt og med rene linjer. Når dørgrebene ikke er i brug, glider de ind og flugter med karrosseriet. Deres plane design skaber uovertruffent rene, pure linjer, som forbedrer den aerodynamiske effektivitet og reducerer vindstøj.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
UDFORSK INTERIØRET
UDFORSK INTERIØRET

Fordyb dig selv i Range Rover Velar. De indvendige detaljer omfatter splitarmlænet og smukt forarbejdede materialer overalt. 

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
VÆLG DIN MODEL
RANGE ROVER VELAR 
Range Rover Velar er førende inden for design. Køretøjet er elegant og markant, og dets rene linjer sikrer en slående moderne fremtoning. Raffineret kraft og uanstrengt elegance kombineres med et udsøgt resultat til følge i dette enestående eksempel på moderne bildesign. 
SE GALLERI
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC
Range Rover Velar R-Dynamic har en markant fremtoning med kofangerdetaljer i Burnished Copper, luftindtag i kølerhjelmen og i siden, som i høj grad bidrager til dens sofistikerede moderne look og tiltrækningskraft. Emblemet på kølerhjelmen, inskriptionen på bagklappen og kølergrillen har finish i Shadow Atlas. 
SE GALLERI
RANGE ROVER VELAR LANDMARK EDITION 
Range Rover Velar hyldes for sit nyskabende look, og Range Rover Velar Landmark Edition går endnu længere. Med designfokuserede elementer såsom sorte detaljer, sorte 20" fælge og sort kontrasttag er det umuligt at tage blikket væk. 
SE GALLERI
TEKNOLOGI I BILEN
PIVI OG PIVI PRO 

Standardfeatures på Pivi omfatter:

- Nedre touchskærm på 10"
- DAB digitalradio

- Nydesignet interface

- Apple CarPlay ®1
- Android Auto ™2
- Remote3
 
Hvis du opgraderer til Pivi Pro4 ledsages du af den nyeste kunstige intelligens i bilen, der giver adgang til funktioner såsom det selvlærende navigationssystem – resultatet er en komplet opkoblet køreoplevelse.

TILGÆNGELIG INFORMATION

Vælg mellem forskellige layouts, herunder 3D-navigation og kørselsinformation med fuldskærmsvisning eller hurtig visning af, hvilken musik der afspilles – alt sammen på et nyt 12,3" interaktivt førerdisplay med høj opløsning.
 
Head-up-displayet5 (ekstraudstyr) projicerer vigtig information op på forruden. Du kan let se bilens hastighed, det valgte gear og navigationen på farvedisplayet.  

MERIDIAN SIGNATURE SOUND SYSTEM 

Nyd musik i en ny dimension med flere højtalere, der er fordelt omhyggeligt i kabinen, og Meridians Trifield 3D-teknologi, der skaber en helt igennem unik live lydoplevelse.

22 højtalere og 2-kanals subwoofer, 1.300 W-forstærker.

Features: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, 3D Trifield. 

SOFTWAREOPDATERINGER 
Køretøjet forbliver opdateret gennem softwareopdateringer6. Køretøjets infotainment, telematik og forskellige kontrolmoduler kan alle opdateres fjernbetjent, så der er garanti for optimal ydelse. Dermed bliver dit køretøj hele tiden bedre.  
ONLINE PACK 
Online Pack7 tilbyder yderligere opkoblede tjenester via et indbygget SIM-kort, der giver adgang til:

- Ubegrænset mediestreaming
- Vejrudsigter
- Onlinesynkronisering af din kalender
WI-FI-KOMPATIBEL 
Vælg Wi-Fi-kompatibel med dataabonnement8, hvorefter du vil kunne bruge:  

- Dit udvalg af mediestreamingtjenester
- Op til 20 GB data om måneden
- En antenneoptimeret forbindelse
- Flere tilsluttede enheder 
IONISERING AF KABINELUFT MED PM2,5-FILTER
NanoeTM-ionisering som ekstraudstyr øger førerens og passagerernes velvære. Aktiver funktionen, og det specialdesignede filter tiltrækker og opsamler fine partikler og luftbårne allergener fra udendørsluften, fx. PM2,5, støv og pollen.
YDELSE
PLUG-IN HYBRID

Vores plug-in hybrid (PHEV)-drivlinje omfatter en 4-cylindret, 2,0-liters Si4-benzinmotor med 300 hk og 4WD samt en elmotor med 104 hk. Kør enten i Parallel Hybrid-tilstand eller EV-tilstand. 

UDFORSK PLUG-IN HYBRID 
SE SPECEFIKATIONER
DRIVLINJER 
Alle vores motorer leverer en dynamisk køreoplevelse. Range Rover Velar fås med benzinmotor, dieselmotor eller som plug-in hybrid. 
KØREDYNAMIK
Land Rovers ingeniører har fintunet 8-trins automatgearet, så bløde gearskift og exceptionelt hurtig respons kombineres. Med otte gear med kort udveksling sker gearskiftene næsten umærkeligt.
CONFIGURABLE DYNAMICS 
Giver dig mulighed for at optimere enten raffinement og komfort eller performance, ved at justere gearkassens programmering samt styretøjets, speederens og affjedringens konfigurationer. 
EGENSKABER
FIREHJULSTRÆK
FIREHJULSTRÆK

Torque-on-demand-firehjulstrækket (AWD) garanterer fremragende ydelse ved kørsel på almindelig vej og maksimale egenskaber ved terrænkørsel. Med henblik på at opretholde optimalt vejgreb, så der sikres fremdrift under alle vejforhold, er Range Rover Velars systemer forbundne takket være en lang række nøje udviklede teknologier.

TERRAIN RESPONSE
TERRAIN RESPONSE

Vores unikke Terrain Response-systemer er standard på Range Rover Velar-modellerne, og systemerne gør det muligt for føreren at optimere køretøjets motor, gearkasse, midterdifferentiale og karrosserisystemer, så de matcher kravene i terrænet, ved at vælge en af de let genkendelige kørselstilstande. Terrain Response 2 er en funktion, der tager egenskaberne ved det prisvindende system til et helt nyt niveau. Systemet omfatter en automatisk indstilling, som overvåger de aktuelle kørselsforhold og systematisk vælger den mest velegnede terrænindstilling.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control er et topmoderne system, der giver dig mulighed for at indstille og holde en konstant hastighed under krævende kørselsforhold såsom mudder, vådt græs, sne og grusveje.

ALSIDIGHED
5 SÆDER
5 SÆDER

834 liter


Denne konfiguration giver 834 liter bagageplads og en tør kapacitet på 513 liter.

4 SÆDER
4 SÆDER

1.182 liter


Med denne konfiguration kan du glæde dig over 1.182 liter bagageplads og en tør kapacitet på 808 liter.

3 SÆDER
3 SÆDER

1.357 liter


Med 1.357 liter bagagevolumen sikrer denne sædeindstilling, at du kan transportere masser af bagage og samtidig har plads til to passagerer.

2 SÆDER
2 SÆDER

1.705 liter


Når sæderne er lagt helt ned, opnås 1.705 liter bagageplads og en tør kapacitet på 1.250 liter.

Vådvolumenen er den branchestandard, der måles ved at fylde bagagerummet med væske. Tør volumen måles med massive blokke, der opfylder VDA (200 x 50 x 100 mm), som viser mængden af anvendelig plads i bilen. 

MATRIX LED-FORLYGTER 
Matrix LED-forlygter er en del af vores udvalg af teknologier, og de omfatter en adaptiv lysstråle, der dæmper lyset og justeres efter forholdene, så der opnås maksimalt udsyn uden at blænde modkørende trafik.
KØRSELSASSISTENTER
Vælg blandt et udvalg af features, der er designet til at gøre kørsel og parkering nemmere og mere sikker. Med mange innovative teknologier til rådighed vil du opdage, at alle features er designet med henblik på at øge din Driving Experience samtidig med, at sikkerheden er øget.
FIND OUT MORE
UDSTYRSPAKKER
Vælg mellem et udvalg af pakker, der optimerer din køreoplevelse. 

- Blind Spot Assist Pack 
- Driver Assist Pack 
5-STJERNET SIKKERHEDSVURDERING
Range Rover Velar har fået 5-stjerner af Euro NCAP, der anerkender bilen som en af de mest sikre på markedet.
BYG DIN EGEN

AVANTGARDE RANGE ROVER.
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Range Rover Velar.

BYG DIN EGEN
FORTSÆT UDFORSKNINGEN
VÆLG DIN RANGE ROVER VELAR
Alle modellerne kan ses her med enestående design, ydelseshjælpemidler og teknologier. 
VÆLG DIN MODEL
GALLERI
Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. Range Rover Velar. Moderne og elegant.
SE GALLERI
SPECIFIKATIONER
Udforsk de nærmere detaljer. Find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug.
SE SPECIFIKATIONER
LAND ROVER<br> UDSTYR - TILBEHØR
LAND ROVER UDSTYR - TILBEHØR

Stilfuldt, robust og praktisk - gør din Range Rover Velar endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.

SE TILBEHØR
THE LAND ROVER COLLECTION
THE LAND ROVER COLLECTION

Vores eksklusive tilbehør er inspireret af vores biler og fremstillet med en typisk britisk sans for stil.

SE MERE
VÆLG DIN MODEL
Sammenlign funktioner og specifikationer over for hinanden.
BYG DIN EGEN
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Range Rover Velar.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.

† Tallene er NEDC2-beregnet ud fra den officielle producents WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 - og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og eventuelt monteret ekstraudstyr. NEDC2 er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.


Se WLTP-tal.
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2 -tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.


1 Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af tilgængeligheden af funktioner i dit land – se https://www.apple.com/dk/ios/feature-availability/#apple-carplay for flere oplysninger.
2 Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af tilgængeligheden af funktioner i dit land – se https://www.android.com/auto/ for flere oplysninger.
3 Land Rover Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter første periode som angivet af din Land Rover-forhandler. Land Rover Remote skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

5 Kræver soldæmpende glas på visse markeder. Rutevejledning vises kun på forruden, når køretøjet er udstyret med Pivi Pro.

6 Opdateringer kræver en dataforbindelse.

7 Regler om fair brug kan være gældende. Inkl. 1 års abonnement, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

8 Regler om fair brug er gældende. Når 20 GB er brugt inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden.

Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro Terms på www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet.
HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.


Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser.


Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.

Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

NanoeTM er et varemærke, der tilhører Panasonic Corporation.