DEN NYE RANGE ROVER SPORT

BANEBRYDENDE INNOVATION

SE FILMEN
Den nye Range Rover Sport går forrest som et eksempel. Fokuseret ydelse på vejen, verdenskendte terrænegenskaber samt en lang række spændende og innovative teknologier gør, at Range Rover Sport er indbegrebet af sportslig luksus.

SMUKT DESIGN UNDERSTØTTET AF MODERNE TEKNOLOGI

Et design, der har raffinement i centrum, med stramme og glatte linjer. Det smukke design understøttes af moderne teknologier og fremhæver den nye Range Rover Sports rene, aerodynamiske linjer. Den skjulte hofteliste og det lasersvejsede tag skaber et moderne look.

AKTIV STØJREDUKTION

AKTIV STØJREDUKTION

Næste generation af aktiv støjreduktion eliminerer uønsket støj, så du kan fokusere på at nyde turen. Mikrofoner i hver hjulkasse registrerer støj, og digitale processorer beregner, hvad der er nødvendig for at fjerne den uønskede støj ved hjælp af højttalerne i interiøret og nakkestøtterne.

MERIDIAN-SIGNATURSYSTEM

Skru op for lyden. Det kraftfulde Meridian Signature-lydsystem leverer hi-fi-musikafspilning med op til 29 højttalere, en subwoofer og 1.430 W forstærkerkraft – hvilket skaber et personligt lydmiljø og én af de bedste lydoplevelser til alle i bilen.

KABINELUFTRENSNING

Kabineluftkvaliteten løftes til et nyt niveau med Pro-kabineluftrensningssystemet. PM2.5-filtrering og nano™ X-teknologi reducerer lugt, bakterier og allergener betydeligt, herunder SARS-CoV-2-virus*, mens CO2-styring forbedrer velbefindendet for alle i bilen ved at overvåge og kontrollere CO2-niveauet. Systemet kan fjernbetjenes og sættes igang før hver køretur.

FIREHJULSSTYRING

HØJERE HASTIGHED

HØJERE HASTIGHED

Med firehjulstrækket drejer baghjulene op til 7,3 grader, hvilket forbedrer stabiliteten i den nye Range Rover Sport ved højere hastigheder, idet baghjulene drejer i samme retning som forhjulene.

DIGITALE LED-FORLYGTER

Digitale LED-forlygter med signaturkørelys giver fremragende udsyn ved kørsel om natten med en rækkevidde på op til 500 m. Hver forlygte er udstyret med 1,3 millioner digitale mikrospejlenheder, der skræddersyr lyskeglen, så den maskere op til 16 objekter, optimerer belysningen og minimerer risikoen for at blænde andre trafikanter.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

HØJDEPUNKTER

HØJDEPUNKTER

Køreglæden når nye højder.
VIS GALLERI
RANGE ROVER SPORT-MODELLER

RANGE ROVER SPORT-MODELLER

Se hele modeludvalget.
UDFORSK MODELLER
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.
SE SPECIFIKATIONER

*Texcell -undersøgelse, udført i 2020 på vegne af Panasonic, som præsenterede resultatet.