DESIGN

Range Rover Evoque fås som coupé, femdørs og cabriolet. Coupé og femdørs fås i op til syv modelvarianter, inklusive Pure, SE, SE Dynamic, Landmark Edition, HSE, HSE Dynamic og Autobiography. Cabriolet-versionen fås i Dynamic, SE Dynamic og HSE Dynamic-modeller med et Z-foldetagssystem i Ebony-stof til cabriolet.

UDFORSK UDVALGT UDSTYR

TEKNOLOGI

Du kan vælge mellem to InControl infotainment-systemer:  Touch eller Touch Pro.  Touch Pro er Land Rovers næste generation af infotainmentsystem, der løfter konnektivitet og underholdning i Range Rover Evoque til det højeste niveau.  InControl gør livet meget mere behageligt. Find en parkeringsplads, stream musik eller spor en stjålen bil.

UDFORSK TEKNOLOGI

PREMIUM-INTERIØR

Læder med Twin-Needle-syninger og et udvalg af interiørlister i aluminium og træ giver dig mulighed for at skabe din helt egen kabine.  Fra og med HSE-modeller tilbydes 14-vejs elsæder foran med hukommelse og massagefunktion (ekstraudstyr), mens optimeret konfigurérbar stemningsbelysning skaber den rigtige atmosfære og tilbydes som standardudstyr.

UDFORSK UDVALGT UDSTYR

DESIGN

ALSIDIGHED

EVOQUE
/

TEKNOLOGI

EVOQUE
/

EGENSKABER

EVOQUE
/

PERFORMANCE

5-DØRS

COUPÉ

CABRIOLET

EVOQUE
/

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV