SKRÆDDERSYET SV


REALISERING AF DIN VISION

GØR DET EKSTRAORDINÆRE TIL DIT

Til dem, der ønsker den ultimative individuelle luksus, introducerer vi vores eksklusive produktionsservice, SV Bespoke. Dette er dit lærred, der åbner op for en verden af muligheder, og som skaber en Range Rover, der definerer din personligheds reneste udtryk. Din vision er vores vision.

FARVER, DER FLYTTER DIG

Der er intet, der kommer i nærheden af vores SV Bespoke-lakløsninger, som giver fantastiske, personlige farver: SV Bespoke Premium Palette og vores eksklusive SV Bespoke Match to Sample-service.

SV Bespoke Premium Palette giver dig mulighed for at vælge mellem 14 ekstra farvemuligheder i Gloss – med udvalgte farver i Satin finish – herunder glamourøs Constellation Blue og diskret Ligurian Black.

SV Bespoke Match to Sample-servicen kan gøre selv de mest personlige anmodninger mulige. Med en næsten uendelig evne til at matche enhver farve kan din Range Rover være lige så unik som den verden, der omgiver dig. Fuldstændig original. Udtrykker din autenticitet.

SV BESPOKE-BILER

NY RANGE ROVER

NY RANGE ROVER

Skab din egen udsøgte fortolkning af Range Rover luksus og individualisering.

START DIN SV-PRODUKTIONSPROCES

Udforsk din smag og kreativitet med en kombination af inspirerede farver, udvalgte materialer og omhyggeligt udvalgte design fra dit lokale SV-team.