OPSÆTNING AF DIN PLUG-IN ELEKTRISK HYBRID (PHEV)

OPSÆTNING AF DIN PLUG-IN ELEKTRISK HYBRID (PHEV)

FORDELENE VED AT VÆRE FORBUNDET

Velkommen til starten på dit spændende nye eventyr med Land Rover. Her hjælper vi dig med at oprette forbindelse til de vigtigste features og funktioner i din plug-in elektrisk hybrid (PHEV), herunder dit infotainmentsystem og apps til din smartphone1.

TILSLUTNING TIL DIT INFOTAINMENTSYSTEM

SMART OPLADNING

MAKSIMÉR RÆKKEVIDDEN MED PLANLAGT KLIMATISERING

MAKSIMÉR RÆKKEVIDDEN MED PLANLAGT KLIMATISERING

For-konditionering giver dig mulighed for at opvarme eller afkøle kabinen og batteriet, mens din Land Rover oplades. Dette bruger energi fra elnettet og bevarer batteriets energi for at maksimere rækkevidden.

For at du kan bruge planlagt klimatisering, skal du downloade iGuide-appen nedenfor og søge efter "Planlagt klimatisering".
SPAR PENGE OG OPLAD, NÅR ELNETTET BELASTES MINDST

SPAR PENGE OG OPLAD, NÅR ELNETTET BELASTES MINDST

Når du oplader om natten, er det ofte til en lavere pris, end hvis du gør det, når elnettet er mest belastet. Anvend funktionen "foretrukken opladningstid". Så oplader bilen automatisk, når elnettet er mindst muligt belastet.

For at indstille din foretrukne opladningstid skal du hente iGuide-appen nedenfor og søge efter "Opladning af bil".

VIGTIGE APPS TIL DIN SMARTPHONE

Med Land Rover Remote-appen og Land Rover iGuide får du adgang til de vigtigste betjeningselementer og features i din bil.

VEJLEDNING NÅR DU ER PÅ FARTEN

VEJLEDNING NÅR DU ER PÅ FARTEN

Land Rover iGuide-appen gør det enkelt at finde og forstå de vigtigste funktioner og betjeningselementer i din Land Rover elektrisk hybrid. Den fungerer også som din mobile instruktionsbog, som sikrer, at du altid kan holde styr på din bils status.
KONTROLLÉR DIN BIL OVERALT

KONTROLLÉR DIN BIL OVERALT

Land Rover Remote-appen giver dig fuld kontrol over bilens funktioner direkte fra din telefon. Låsefunktion, brændstofstatus, planlagt klimatisering og opladning kan alt sammen indstilles med et tryk på en knap.

EKSTRA elektrisk hybrid SUPPORT

SÅDAN OPLADER DU DIN elektrisk hybrid

SÅDAN OPLADER DU DIN elektrisk hybrid

Du kan både oplade derhjemme og på farten. Bliv klogere på hvordan her.
elektrisk hybrid-KØREINDSTILLINGER

elektrisk hybrid-KØREINDSTILLINGER

Når du kører i en plug-in hybrid, kan du vælge forskellige køreindstillinger og dermed styre, om du vil køre elektrisk eller anvende bilens benzinmotor.

1Kun kompatible smartphones. Afhængigt af tilgængeligheden af tredjepartsudbyderplatforme og mobiltelefonsignal.

InControl-funktioner, ekstraudstyr og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale marked - spørg din forhandler om tilgængeligheden i dit land og samt betingelser. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.

iGuide er et varemærke tilhørende Apple Inc. IOS er et varemærke tilhørende Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugere af Apple Inc.

Android er et varemærke tilhørende Google LLC.