ELEKTRISK HYBRID (PHEV) KØREINDSTILLINGER

ELEKTRISK HYBRID KØREINDSTILLINGER

Når du kører i en Land Rover elektrisk hybrid kan du med et enkelt tryk på en knap skifte mellem bilens elmotor og benzinmotor.

HYBRIDINDSTILLING

HYBRIDINDSTILLING

Din standardkøreindstilling skifter automatisk mellem benzinmotoren og det elektriske batteri for at sikre den kraft og det omdrejningsmoment, der kræves til din køretur.
ELBILSINDSTILLING

ELBILSINDSTILLING

Når du manuelt vælger køreindstillingen EV Mode, optimeres bilens forbrug så du får mest muligt ud af den elektriske rækkevidde Systemet aktiverer automatisk benzinmotoren, hvis der kræves mere kraft, end der kan opnås med den elektriske motor.

OPTIMERING AF BRÆNDSTOFØKONOMIEN

Når standardkøreindstillingen (Hybrid) er aktiveret, kan du optimere brændstoføkonomien eller batteriniveauet ved at anvende én af de to funktioner, der gør det muligt at styre opladningen:

GEM FUNKTION

GEM FUNKTION

Funktionen Save vælges manuelt via bilens touchskærm og forebygger, at batteriniveauet falder til under det niveau, du har valgt. På udvalgte modeller giver denne funktion også mulighed for at oplade batteriet, når du er på farten. Dette giver dig mulighed for lydsvag kørsel uden udledning på et senere tidspunkt på rejsen.
ENERGIOPTIMERINGS-FUNKTION (PEO)

ENERGIOPTIMERINGS-FUNKTION (PEO)

Når du indtaster en destination i navigationssystemet, aktiveres bilens PEO-funktion automatisk. Ved at bruge geografiske data til at forudsige vejen forude skifter PEO intelligent mellem elmotoren og benzinmotoren for at maksimere brændstoføkonomien under hele køreturen. Det mindsker også udledningen af udstødningsgasser i byområder.

YDERLIGERE SUPPORT

SÅDAN OPLADER

SÅDAN OPLADER

Forstå de simple trin, du skal igennem, for at oplade din bil derhjemme eller ved offentlige ladestandere.
OPSÆTNING

OPSÆTNING

For at få mest muligt ud af bilens vigtigste features og funktioner er det første skridt at oprette forbindelse til infotainmentsystemet og konfigurere din smartphones1 betjeningselementer.

1Kun kompatible smartphones. Afhængigt af tilgængeligheden af tredjepartsudbyderplatforme og mobiltelefonsignal.