CASTROL EDGE PROFESSIONAL

ANBEFALES EKSKLUSIVT AF LAND ROVER.
CASTROL EDGE PROFESSIONAL

Designet til succes

Castrol™ er Land Rovers globale smøremiddelpartner. Hver eneste Land Rover-motor starter livet med Castrol-olie. Land Rovers kunder får den samme kvalitetsolie ved service, som Land Rover krævede, da bilen blev bygget.

VI SAMARBEJDER OM AT UDVIKLE DEN RIGTIGE OLIE TIL DIN MOTOR


Land Rovers ingeniører og Castrols teknikere har arbejdet tæt sammen om at udvikle smøremidler, der er specifikt designet til Land Rovers motorer.

Dette samarbejde betyder, at Castrol Professional-olier er testet grundigt i Land Rover-motorer under udviklingen. Det har hjulpet til med at optimere begge teknologier, så de leverer enestående performance, forbedret brændstoføkonomi og reduceret CO2 -udledning.

VERDENS FØRSTE CO2 -NEUTRALE MOTOROLIE


Castrol EDGE Professional er verdens første certificerede CO2 -neutrale motorolie, og hver eneste liter er certificeret CO2 -neutral i henhold til de mest krævende globale standarder. I 2014 vil 200.000 tons CO2 blive neutraliseret globalt som følge af Castrols forpligtelse til reduktion af CO2 -fodaftrykket i deres produkters livscyklus.

Al CO2 , der forbliver i Castrols fremstillingsproces, kompenseres gennem investering i emissionsreduktionsprojekter såsom genplantning af skov i Kenya, ren strømproduktion i Kina og vindmølleparker i Ny Kaledonien.
FIND DIN FORHANDLER
OPEN ALL
Hvad indgår i den månedlige beskatning?
Hvorfor skal jeg vælge en Land Rover som firmabil?
Hvor ofte kan jeg skifte bil?
Hvad er erhvervsbeskatning?
Hvilken periode kan jeg lease i?
Hvordan kan jeg gøre brug af erhvervsbeskatning?
Hvor mange kilometer må jeg køre i en erhvervsleaset bil?