SÅDAN OPLADER DU DIN ELEKTRISK HYBRID

Når det kommer til opladning, kan livet ikke blive nemmere. Her er alt, hvad du har brug for at vide om muligheden for at køre elektrisk hver dag.

VIDEOVEJLEDNING TIL DIN OPLADNING

Lær din Land Rovers opladningsproces at kende på tre minutter.
SE FILMEN

OPLADNINGSSTIK

Din Land Rover elektrisk hybrid anvender et Combined Charging System (CCS) til at oprette forbindelse til en ladestander. Dette er kompatibelt med langsommere AC-opladningshastigheder samt på udvalgte modeller med hurtige opladningshastigheder med jævnstrøm. Nogle andre bilproducenter bruger forskellige systemer til opladning, f.eks. CHAdeMO. Disse anvendes mindre udbredt i hele opladningsnetværket og er inkompatible med Land Rover elektrisk hybrider.

OPLADNING MED VEKSELSTRØM

OPLADNING MED VEKSELSTRØM

Den øverste del af bilens CCS-indgang anvendes til opladning med vekselstrøm (op til 7 kW). De stik, der passer heri, er kendt som type 2-stik og er kompatible med din hjemmelader, offentlige ladepunkter med vekselstrøm og indendørs stikkontakter. Vi anbefaler dog ikke at anvende traditionelle stikkontakter til opladning af din elbil, med mindre det er en nødsituation pga. fare for overophedning af husets elinstallation.
LYNOPLADNING MED JÆVNSTRØM

LYNOPLADNING MED JÆVNSTRØM

På udvalgte modeller er den nederste halvdel af din bils CCS-indgang udstyret med to stifter, der sammen med de tre ovenstående stifter giver mulighed for opladning via hurtigladere (op til 50 kW), som typisk findes på offentlige ladestationer langs motorvejsnettet. Der er adgang til de to nederste stifter ved at fjerne indgangens nederste stikdæksel.

LADEKABLER

Din elektrisk hybrid er kompatibel med tre typer opladningskabler til forskellige strømkilder.

OPLADNINGSKABEL TIL OFFENTLIGE LADESTATIONER OG VÆGMONTERET LADEBOKS

OPLADNINGSKABEL TIL OFFENTLIGE LADESTATIONER OG VÆGMONTERET LADEBOKS

Et Mode 3-opladningskabel gør det muligt at oplade din bil via din ladeboks derhjemme hjemme og på offentlige ladestationer med vekselstrøm. Den har et type 2-stik i begge ender.
FAST LADEKABEL TIL LYNLADNING MED JÆVNSTRØM

FAST LADEKABEL TIL LYNLADNING MED JÆVNSTRØM

Du skal ikke bruge dit eget kabel, når du lader via en offentlig lynlader. Kablet er nemlig fastmonteret på den type ladestandere. For at oplade skal kablets stik sættes i begge dele af din bils CCS-indgang.
LADEKABEL MED STIK TIL HJEMMEBRUG (MODE 2)

LADEKABEL MED STIK TIL HJEMMEBRUG (MODE 2)

Mode 2-ladekablet (ekstraudstyr) forbinder din bil til stikdåser i hjemmet ved hjælp af et type 2-stik i den ene ende og en stikkontakt i hjemmet i den anden ende. Vi anbefaler dog ikke at anvende traditionelle stikkontakter til opladning af din elbil, med mindre det er en nødsituation pga. fare for overophedning af husets elinstallation.

ANBEFALEDE APPS TIL DIN SMARTPHONE

Få øjeblikkelig adgang til overvågning, betjeningselementer og referencevejledninger til elektrisk hybrid-opladning hjemme eller på farten med Land Rover Remote-appen og Land Rover iGuide-appen.

FÅ VEJLEDNING OM OPLADNING PÅ FARTEN

FÅ VEJLEDNING OM OPLADNING PÅ FARTEN

Land Rover iGuide-appen gør det enkelt at finde og forstå de vigtigste funktioner og betjeningselementer i din Land Rover elektrisk hybrid. Den fungerer også som din mobile instruktionsbog, som sikrer, at du altid har svar på spørgsmål om opladning ved hånden.1
KONTROLLER OG OVERVÅG DIN OPLADNING OVERALT

KONTROLLER OG OVERVÅG DIN OPLADNING OVERALT

Fjernopladningsfunktionen i din Land Rover Remote-app giver dig fuld kontrol over din opladningsstatus direkte fra din telefon. Afgangstimere og en foretrukken opladningstid kan også indstilles i appen.1

YDERLIGERE SUPPORT

INSTALLATION AF EN HJEMMELADER

INSTALLATION AF EN HJEMMELADER

En professionel installeret hjemmelader er den nemmeste og mest bekvemme måde at sikre, at du indleder dagen med fuldt opladt batteri.
OPLADNING PÅ FARTEN

OPLADNING PÅ FARTEN

Destinationsopladning er en god måde at få en hurtig opladning på, når du er på farten. Find ud af, hvor du kan oplade, og hvordan du betaler.
OPSÆTNING

OPSÆTNING

For at få mest muligt ud af bilens vigtigste features og funktioner er det første skridt at oprette forbindelse til infotainmentsystemet og konfigurere din smartphones1 betjeningselementer.
elektrisk hybrid KØREINDSTILLINGER

elektrisk hybrid KØREINDSTILLINGER

Når du kører i en plug-in hybrid, kan du vælge forskellige køreindstillinger og dermed styre, om du vil køre elektrisk eller anvende bilens benzinmotor.

1Kun kompatible smartphones. Afhængigt af tilgængeligheden af tredjepartsudbyderplatforme og mobiltelefonsignal.

InControl-funktioner, ekstraudstyr og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale marked - spørg din forhandler om tilgængeligheden i dit land og samt betingelser. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.

IOS er et varemærke tilhørende Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.​

Android er et varemærke tilhørende Google LLC.