AKTIVERING AF INCONTROL PROTECT

FOR AT FÅ GAVN AF INCONTROL SERVICES SKAL DU AKTIVERE DE INCONTROL SERVICES,
AKTIVERING AF INCONTROL PROTECT
TRIN 1

TRIN 1

Besøg My Land Rover InControl-websitet, og opret din konto, idet du indtaster din e-mailadresse, hvorefter der sendes en e-mail vedrørende registreringen til dig. Klik på det sikre link i e-mailen, og følg instruktionerne for opsætning på skærmen.
TRIN 2

TRIN 2

Nu bliver du bedt om at linke dit Land Rover køretøj til din konto for at bekræfte, at du er den retmæssige ejer eller en godkendt bruger. For at gøre dette skal du have adgang til dit køretøj inden for 60 minutter for at færdiggøre opsætningen. Ellers skal du genstarte processen.
TRIN 3

TRIN 3

Du vil blive bedt om at udfylde detaljerne vedrørende køretøjet og acceptere de juridiske betingelser. Du kan også aktivere Journeys-funktionen.

MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE

Få adgang til My Land Rover InControl ved at anvende de samme logon-oplysninger for at ændre dine oplysninger, tilføje eller fjerne køretøjer, administrere dine abonnementer og Journeys samt meget andet.

TILFØJ ET KØRETØJ TIL DIN KONTO

TILFØJ ET KØRETØJ TIL DIN KONTO

Før du starter, skal du have adgang til køretøjet, og det skal være parkeret udenfor på et sted med god netværksdækning, ligesom du skal have registreringsnummeret ved hånden. Du får også brug for køretøjets identifikationsnummer (VIN-nummer), som du finder i venstre side af forruden eller i køretøjets håndbog.

Log ind, og gå til Add Vehicle-fanebladet for at tilføje et køretøj til din konto. Følg trinene på skærmen for at knytte dit køretøj til din konto.
FJERN ET KØRETØJ FRA DIN KONTO

FJERN ET KØRETØJ FRA DIN KONTO

Når du sælger, indbytter eller overfører ejerskabet til din Land Rover privat, skal du fjerne dit køretøj fra din InControl-konto. For at gøre dette skal du logge på My Land Rover InControl, gå til Vehicle Settings-fanebladet og trykke på Remove Vehicle-knappen.

Hvis du har udestående InControl-abonnementer, overføres disse til den nye ejer af køretøjet i resten af abonnementsperioden under forudsætning af, at den nye ejer udfylder de forskellige trin, som knytter sig til InControl-kontoen.

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE

MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE

Registrér og tilmeld dig til My Land Rover InControl for at tilpasse dine præferencer og styre dine InControl-funktioner.
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

Vi vil med glæde hjælpe dig med alle forespørgsler eller fortælle dig mere om Land Rover InControl.
BETINGELSER OG VILKÅR

BETINGELSER OG VILKÅR

Få adgang til vilkår og betingelser for Land Rover InControl samt dokumenter vedrørende politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.