INCONTROL FORBINDELSESMULIGHEDER

UBESVÆREDE FORBINDELSESMULIGHEDER MELLEM DIN LAND ROVER, DIN SMARTPHONE OG RESTEN AF VERDEN.

CONNECT PRO-FUNKTIONER

CONNECT-FUNKTIONER

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Wi-fi-hotspot leverer et 3G Wi-Fi-hotspot i dit køretøj, hvilket giver dine passagerer mulighed for at tilslutte op til 8 enheder til internettet.
REMOTE PREMIUM

REMOTE PREMIUM

Remote Premium er kompatibel med de fleste Android- og Apple iOS-smartphones og giver dig mulighed for at interagere med din Land Rover på afstand.
INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps indeholder et køretøjsoptimeret, interaktivt udvalg af apps, som muliggør mediestreaming, cloud- og positionsbaserede serviceydelser og meget andet - via en USB-port

BESKYTTELSESFUNKTIONER

REMOTE ESSENTIALS

REMOTE ESSENTIALS

Remote Essentials er kompatibel med de fleste Android- og Apple iOS-smartphones og giver dig mulighed for at interagere med din Land Rover, uanset hvor du er. Du kan eksempelvis tjekke dør- eller brændstofstatus samt styre opvarmning eller afkøling af køretøjet.
LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

Hvis du udsættes for et havari, kan du foretage et direkte opkald til Land Rover Assistance-teamet ved at trykke på knappen i venstre side af loftskonsollen eller fra Assistance-skærmen i InControl Remote smartphone-appen.
SOS-NØDOPKALD

SOS-NØDOPKALD

Hvis du impliceres i en ulykke, og airbaggene udløses, kan SOS-nødopkald sende information til alarmcentralen, herunder lokation, ligesom systemet kan etablere en forbindelse via telefon.

*På den nye Range Rover Velar fås InControl Apps kun sammen med Smartphone Pack, ikke Connect Pro.
**På den nye Range Rover Velar fås Remote Premium kun sammen med Remote Pack.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.