DEN NYE DEFENDER HYLDER SINE ANER MED 75TH LIMITED EDITION

I 1948 blev Serie I introduceret på Amsterdam Motor Show. Land Rover markerer jubilæet med Defender 75th Limited Edition.

Defender 75th Limited Edition fås med 90 eller 110 karrosseridesign, og har et eksklusivt udvendigt designtema med unikke detaljer, der er lakeret i den ikoniske Grasmere Green med matchende fælge og interiøroverflader.Det er første gang Grasmere Green anvendes til Defender-serien. Farven er eksklusivt forbeholdt 75th Limited Edition, og sammen med Ceres Silver-kofangere og mørktonede "Privacy"-ruder fuldendes udtrykket.


Defenders slidstærke og alsidige interiør har fået en lignende optimering med
tværbjælken, der er lakeret i børstet Grasmere Green Powder Coat. Sæderne er udført i Resist Ebony og gearvælgeren på midterkonsollen i Robustec-materiale – det mest robuste stof, der fås til Defender.

Limited Edition er baseret på HSE-modellen, som har et højt udstyrsniveau som standard. Bl.a. innovativ teknologi som omfatter 3D Surround Camera, Configurable Terrain Response, Meridian-lydsystem, Matrix LED-forlygter, 11,4" Pivi Pro-infotainmentsystem, Head-Up Display og mulighed for trådløs opladning.
Alle 75th Limited Edition-modeller er også udstyret med stoffoldetag eller muligheden for panoramaskydetag, forsæderne er med 14-vejs elektrisk hukommelse og varme, der er varme i rattet og 3-zoners klimaanlæg. Som ekstraudstyr kan der tilkøbes et elektrisk udklappeligt anhængertræk og helårsdæk.


Den fås i en kraftfuld og effektiv plug-in hybrid med 400 hk i en 110-variant og i en 400 hk benzin- eller 300 hk diesel-Ingeniummotor – begge med mild hybrid.


NYE ACCESSORIES
I forbindelse med jubilæet er der også udviklet nye accessories, der hylder Land Rovers 75 år. Bl.a. et unikt ur med to remme, en funktionel rygsæk og tøj.


Siden lanceringen har Defender vundet mere end 50 globale priser, herunder Top Gear's 2020 Car of the Year, Motortrend's 2021 SUV of the year og Autocar's Best SUV 2020 såvel som en 5-stjernet Euro NCAP-sikkerhedsvurdering.