Torsdag den 27. januar 2022 - Hele udvalget af den nye luksuriøse Range Rover-familie kan nu
bestilles for første gang. Land Rover har bekræftet priserne på de avancerede Extended-Range plug-in hybridmodeller og den eksklusive Range Rover SV, samtidig med at de afslørede ydelsestal for den
elektriske plug-in-drivlinje er endnu bedre end oprindeligt anslået.

De elektriske plug-in hybridbiler P510e og P440e med udvidet rækkevidde (PHEV'er) byder på
enestående effektivitet, idet de har en CO 2 -udledning på helt ned til 21 g/km og leverer op til 109 km rækkevidde på eldrift – hvilket overstiger de indledende forventninger og giver kunderne endnu større alsidighed.
Ved afsløringen sidste år forventede Land Rover, at en rækkevidde på eldrift på 100 km og en CO 2 -udledning under 30 g/km ville kunne opnås.

Siden lanceringen i Royal Opera House i London foran ledere fra kunst-, kultur-, forretnings- og
sportsverdenen har Land Rover oplevet en hidtil uset efterspørgsel efter den nye Range Rover, hvilket understreger den originale luksus-SUVs globale tiltrækningskraft. Der er allerede udført mere end 2 millioner individuelle konfigurationer på Land Rovers website, der fremhæver den originale luksus-SUVs globale tiltrækningskraft.

Nick Collins, Executive Director Vehicle Programmes, Jaguar Land Rover, sagde: "Den nye Range
Rover er den mest eftertragtede, elegante og alsidige luksus-SUV i verden. Vores nye effektive Extended-Range Plug-in Hybrid Electric Vehicle-drivlinjer løfter Driving Experience med en fin balance mellem ydelse, raffinement og effektivitet, så ejerne kan gennemføre nærmest lydløse køreture med nul udledning på op til 109 kilometer."


Den nye Range Rover kombinerer ubesværet betagende modernitet og æstetisk elegance med teknologisk raffinement og ubesværet opkobling – og for første gang med plads til op til syv voksne.
Øget effektivitet

Extended-Range plug-in hybridbiler er kendetegnet ved deres ydelse og effektivitet. Certificerede data bekræfter, at PHEV-modellerne kan tilbyde 109 kilometers elektrisk kørsel i henhold til WLTP-standarderne med CO 2 -udledning helt ned til 21 g/km, hvilket svarer til en fuldt elektrisk rækkevidde på 80 km i den virkelige verden – hvilket overstiger de indledende estimater.

Denne stigning på 13 procent betyder, at typiske Range Rover-kunder vil være i stand til at gennemføre 75 % 2 af deres køreture udelukkende ved hjælp af ren elektrisk kraft. Den nye Range Rover er også en af de få PHEV-modeller, der tilbyder lynopladning med 50 kW jævnstrøm og kan oplade op til 80 procent på under en time, hvilket gør den til én af de hurtigst opladende plug-in hybridbiler 3.

Den kraftigste P510e plug-in hybrid-drivlinje leverer optimeret raffinement og ubesværet performance. Kombinationen af et litium-ion-batteri på 38 kWh, en elmotor på 105 kW og en sekscylindret Ingenium-motor på 3,0 liter sikrer denne luksus-SUV en acceleration fra 0-100 km/t på 5,6 sekunder.

Ud over Extended-Range Plug-in Hybrid-modellerne, der kombinerer næsten lydløs kørsel kun på eldrift med ubesværet ydelse på tværs af P510e- og P440e-drivlinjerne, fås den nye Range Rover også med et udvalg af effektive 6-cylindrede mild hybrid benzin- og dieselmotorer samt en helt ny V8. Kunderne kan også nyde godt af muligheden for at vælge mellem kabiner med fire, fem og syv sæder på tværs af karrosseridesign med standardakselafstand og lang akselafstand. En fuldt elektrisk Range Rover – den første fra Land Rover – bliver en del af sortimentet i 2024.

Den nye Range Rover fås i modellerne SE, HSE og Autobiography, og den eksklusive First Edition fås i løbet af det første produktionsår. Både karrosseridesign med standardakselafstand (SWB) og lang akselafstand (LWB) fås med fem sæder, mens den nye Range Rover LWB-model giver forbedret komfort for bagsædepassagererne.

Ny Range Rover SV

Range Rover SV er det ypperste inden for Range Rover-familien og repræsenterer en udsøgt fortolkning af Range Rovers luksus og individualisering med eksklusive materialer, nøje tilpassende designtemaer og større mulighed for personlig tilpasning end nogensinde før fra eksperterne hos Special Vehicle Operations. Ordrebøgerne for den nye Range Rover SV er nu åbne til priser fra 2.649.900

Mark Turner, Commercial Director, Special Vehicle Operations, sagde: "Lanceringen af den nye Range Rover SV er et afgørende øjeblik for Special Vehicle Operations, hvor vi inviterer vores kunder til at skabe deres helt egen fortolkning af moderne luksus og nyde vores fælles passion for udsøgt design, håndværk og kvalitet."

SV-flagskibsmodellen blev tidligere præsenteret gennem SVAutobiography-familien og bygger på den nye Range Rovers betagende modernitet, uforlignelige raffinement og uovertrufne egenskaber med SV-specifikke designdetaljer og materialevalg overalt. Det anslås, at den nye Range Rover SV kan konfigureres i mere end 1,6 millioner 4 kombinationer.

Unik forkofanger og kølergrill med fem lameller identificerer den nye flagskibsmodel sammen med en lasergraveret SV-ring på sidegitrene, ny hvid, keramisk SV-ring på bagklappen og 23" retningsbestemte fælge (ekstraudstyr). Eksklusive materialer omfatter blank metalbelægning, glat keramik, bæredygtigt fældet træ og blødt næsten-anilin-læder såvel som bæredygtigt Ultrafabrics™, der ikke er udført i læder.

Designtemaer såsom ren luksus i form af SV Serenity og den diskrete SV Intrepid er nøglen til den personlige rejse med den nye Range Rover SV. Disse temaer tilfører hver især Range Rover SV en markant personlighed og kan specificeres uafhængigt for eksteriøret eller interiøret i forbindelse med Range Rover SV-standardeksteriøret eller -interiøret, eller de kan anvendes som ét tema for hele køretøjet. Takketvære de tofarvede interiørfarver (ekstraudstyr) skiller kabinens forreste og bageste del sig ud.

Range Rover SV fås for første gang med karrosseridesign med både standardakselafstand og lang akselafstand, inklusive LWB-konfiguration med fem sæder. Det stærke og effektive motorudvalg omfatter den Extended-Range plug-in hybrid med 510 hk (kun SWB), den effektive D350 6- cylindrede Ingenium-dieselrækkemotor og den raffinerede V8 Twin Turbo med 530 hk. Den nye V8 er 17 procent mere brændstoføkonomisk og producerer 50 Nm mere moment end den tidligere 5,0-liters Supercharged V8, hvilket giver den nye Range Rover SV en øget tophastighed på 261 km/t.

LWB-kunder har også mulighed for at specificere SV Signature Suite med fire sæder, som repræsenterer det ypperste SV-interiør. Det luksuriøse design er centreret omkring en elegant midterkonsol, der løber i hele kabinens længde og har plads til et elektrisk drevet Club-bord, elektrisk udklappelige kopholdere og et integreret køleskab med SV-graveret Dartington-krystalglas.

Derudover fås Range Rover SV-modeller med 13,1" underholdningsskærme bagi, som er de største, der nogensinde er monteret i en Range Rover, og denne størrelse sikrer komforten optimalt. High-fidelity-hovedtelefoner er også designet specifikt til Range Rover SV med forbedret smidighed og ydelse i højere frekvensområder.
Elektrificeret fremtid

Den nye Range Rover bliver den første i en serie af fuldt elektriske Land Rover-modeller, når den 100 procent elektriske model lanceres i 2024, og alle Land Rover-modeller forventes at være tilgængelige med ren elektrisk fremdrift inden udgangen af årtiet – hvilket hjælper Jaguar Land Rover med at opnå nul CO2-udledning på tværs af sin(e) produktportefølje, aktiviteter og forsyningskæde inden 2039 som en del af sin Reimagine-strategi.

Den nye Range Rover kan nu bestilles med Extended-Range Plug-in Hybrid-drivlinjer. Læs mere om Range Rover her: www.landrover.dk/model-ny-range-rover

1 De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU WLTP-lovgivningen for modeller med
standardakselafstand, fem sæder og et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2- værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

2 Forudsætter, at opladning kun sker på bopælen, og er baseret på anonymiserede ejerskabsdata fra Range Rover-kunde.

3 Producentens estimater. Den faktiske opladningstid kan variere alt efter miljøbetingelserne og den tilgængelige opladningsinstallation.

4 Tallet er et estimat, der er afledt af den internationale Land Rover-konfigurator, herunder: antal tilgængelige drivlinjer, fælge, interiør- og eksteriørfarver, interiørlister og interiørlister, interiør- og eksteriørdesigntemaer, kontrasttagtype og -farve, ruder, akselafstand og sædekonfigurationer. Antallet af mulige konfigurationer og lokale markedsfunktioner kan variere