DET ULTIMATIVE TELTDen nye Defender, der netop har haft premiere i Danmark, er skabt til eventyr. Og nu fås den med et telt, der er både praktisk og luksuriøst

Defender. Har man en sådan – er det nærmest obligatorisk at tage på eventyr. Og nu bliver det endnu sjovere – og samtidig komfortabelt. I samarbejde med den internationalt anerkendte producent Autohome, der i øvrigt også har leveret tenthouses til Smuk Fest, har Land Rover udviklet et telt, der er lidt ud over det sædvanlige.

Teltet, der er ”State of the Art”, slås op på få minutter og en person klarer det nemt. Når det er slået op kan det rumme to voksne, der befinder sig i en kabine med luksusmadrasser, puder og dyner. Og når mørket falder på, så er det blot at tænde for de indbyggede LED lys, hvis man har brug for at læse eller andet.

Man kan komme ind i teltet fra begge sider, og der følger en praktisk stige i aluminium med. Under kørsel er teltet omtrent som en flad tagboks, og her en skal af hårdt glasfiber, men slået op er det 2.3 meter langt, 1.3 meter bredt og 1.5 meter højt.

Teltet koster lige over 3000 Euro og købes gennem Autohome