POTENT DEFENDER V8 OG EKSKLUSIVE SPECIALUDGAVER

Land Rover har lanceret den kraftfulde Defender V8 som en del af en række forbedringer af sin ustoppelige og prisvindende 4x4-familie. Den nye Defender V8 med 525 hk og flagskibet Defender V8 Carpathian Edition byder på en unik kombination af ydelse og egenskaber med skræddersyede chassisindstillinger, der leverer nye niveauer af køreglæde og smidighed både på vej og i terræn.


De kraftfulde nye modeller bygger på årtiers Land Rover V8-arv – fra det oprindelige trin I med V8 i 70'erne til de nordamerikanske specifikationsmodeller fra 90'erne og den kraftfulde Defender Works V8 – mens den karakterfulde motor føjer sig til den nyeste serie af effektive Ingenium-benzin- og dieselmotorer og avancerede Plug-in Hybrid Land Rover-motorer.


V8-benzinmotoren er ikke den eneste introduktion. Der er også en ny XS-udgave, nye eksteriørdesignpakker, der giver større personaliseringspotentiale og en større 11,4” Pivi Pro infotainment-berøringsskærm (ekstraudstyr).


Defender V8 bygger på den robuste firhjulstrækkers førende egenskaber og leverer nye niveauer af ydelse og køreglæde ved at kombinere en kraftfuld 5,0-liters V8-kompressorladet benzinmotor med 525 hk og specialudviklet affjedring og gearkassetuning for at skabe den hurtigste og mest dynamisk belønnende Defender nogensinde.


Den eksklusive nye Carpathian er baseret på Defender V8 og repræsenterer det ultimative udtryk for Defenders design, ydelse og egenskaber, mens en ny XS-udgave erstatter den utroligt succesfulde First Edition og kombinerer skræddersyede design- og specifikationsforbedringer ind- og udvendigt.


Defenders personaliseringspotentiale er også blevet udvidet med introduktionen af nye eksteriørpakker. Bright Pack, Extended Bright Pack og Extended Black Pack omfatter skræddersyet eksteriørbeklædning for at fremhæve Defenders umiskendelige silhuet.


Øget konnektivitet er også en del af opdateringerne. Defenders topmoderne infotainment med Pivi Pro-touchskærm fås nu med en række attraktive nye funktioner, herunder muligheden for en større 11,4” touchskærm*. Trådløs opladning af enheder med integreret signalforstærker er nu monteret som standardudstyr med Comfort and Convenience Pack for forbedret bekvemmelighed og opkaldskvalitet.


Ny Defender V8

Den nye Defender V8 er det ultimative udtryk for Land Rovers mest barske firhjulstrækkere og minder om den rige arv fra 8-cylindrede Land Rover-modeller helt tilbage til 1970'erne. Den potente, nye V8-motor med kompressor fås med både 90 og 110 karrosseridesign og leverer forbedret ydelse og køreglæde uden at gå på kompromis med Defenders ustoppelige egenskaber.


Defender V8 Carpathian Edition

Den eksklusive nye Defender V8 Carpathian Edition er det ultimative udtryk for performance, holdbarhed og design og repræsenterer Defender-sortimentets højdepunkt. Den fås kun i Carpathian Grey og er kendetegnet ved et kontrasttag, en kølerhjelm og - for første gang på den nye Defender - en bagklap i Narvik Black. Yderligere visuelle højdepunkter omfatter skræddersyede V8 Carpathian Edition-emblemer, trækkrog i Satin Black og markante xenon-blå bremsekalibre.


Det unikke eksteriør er udstyret med Land Rovers Satin Protection-film. Den genanvendelige PU-baserede film påføres udvendigt på karosseriet og giver firehjulstrækkeren en moderne halvmat finish, der også beskytter mod alt fra ridser på parkeringspladsen til skrammer i terrænet.


Indvendigt byder Defender V8 Carpathian Edition på de samme opgraderinger som V8 med sæder i Miko-ruskind og Robustec-detaljer, et rat beklædt med Alcantara og belyste indstigningslister.


Defender XS Edition

Den nye XS Edition erstatter den utroligt succesfulde First Edition. Den er et niveau højere end SE-modellerne og har en unik udvendig og indvendig finish. Den fås med både 90 og 110 karrosseridesign.


Udvendigt er XS-udgaven kendetegnet ved dens skræddersyede karrosserifarvede beklædning nederst og lave hjulkasser samt markante 20” Diamond Turned aluminiumsfælge med kontrastdetaljer i Satin Grey. Du kan vælge mellem fire eksteriørfarver: Silicon Silver, Hakuba Silver, Gondwana Stone og Santorini Black.


I kabinen er XS Editions 12-vejs elektriske sæder med varme og hukommelse udført i nopret læder, mens tværbjælkerne i bilen har en børstet Light Grey pulverlakering. Oplyste indstigningslister i metal fuldender interiøret.


Omfattende standardspecifikationer omfatter elektronisk luftaffjedring, Adaptive Dynamics og Configurable Terrain Response. Derudover er XS Edition udstyret med Matrix LED-forlygter med signaturkørelys, ClearSight Rear View-teknologi og det topmoderne Pivi Pro-infotainmentsystem med Meridian-lydsystem med 10 højttalere.


XS Edition fås med et udvalg af kraftfulde og effektive drivlinjer, herunder P400 benzin, P400e elektrisk plug-in hybridbil (PHEV) og D250 mild hybrid-elbil (MHEV) diesel.